De Craciun, femeile s-ar saruta cu Brad sub vasc! Domnii o vor pe Nicole!

Cele mai multe femei si l-ar dori drept cadou de Craciun pe Brad Pitt, dar nici Justin Timberlake nu ar fi de lepadat! Domnii au preferinte mai... blonde - Nicole Kidman sau Paris Hilton.
  • Publicat:
De Craciun, femeile s-ar saruta cu Brad sub vasc! Domnii o vor pe Nicole!
De Craciun, femeile s-ar saruta cu Brad sub vasc! Domnii o vor pe Nicole!

Cele mai multe femei si l-ar dori drept cadou de Craciun pe Brad Pitt, dar nici Justin Timberlake nu ar fi de lepadat! Domnii au preferinte mai… blonde – Nicole Kidman sau Paris Hilton.

Nicio femeie nu s-ar supara daca, de Craciun, l-ar gasi sub brad, pe insusi Brad Pitt. Locul doi in clasamentul preferatilor doamnelor e ocupat de actorul Orlando Bloom, iar pe pozitia a treia se afla Justin Timberlake. Din pacate, cu totii sunt cam ocupati si luati deja!

Cand vine insa vorba de persoana preferata cu care sa petreaca intreg Craciunul, femeile au alegeri mai ciudate. Pe primele locuri se afla chiar Mos Craciun, urmat foarte aproape de Fat-Frumos. Al treilea in sondaj e presedintele SUA, Barack Obama, urmat de Regina Elisabeta si Papa Benedict.

Lista preferatelor barbatilor le include pe Nicole Kidman, Jessica Alba, Angelina Jolie, Gisele Bundchen, Beyonce Knowles si Paris Hilton.

Rezultatele fac parte dintr-un sondaj care a inclus 3.000 de oameni din intreaga lume. Femeile din Hong Kong, Australia si Brazilia au dat aproape aceleasi raspunsuri. Doar in Brazilia, Fat-Frumos i-a luat fata lui Mos Craciun!

Ghinion, doamnelor! Brad Pitt e insa mai mult ca oricand cu gandul la partenera sa de viata Angelina Jolie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Janet Jackson e insarcinata!
Janet Jackson e insarcinata!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân