Cum arată Mihaela Tatu, după ce a slăbit 30 de kilograme: „Voinţă şi disciplină”

  • Publicat:

Celebra prezentatoare de televiziune, Mihaela Tatu, a dezvăluit, într-un interviu recent, cum a reușit să revină în formă și să slăbească peste 30 de kilograme. 

Mihaela Tatu a subliniat că slăbirea nu este un proces simplu, ci necesită un angajament constant și o hotărâre de a adopta un stil de viață cât mai sănătos.

”Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, are două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii. Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar încep. În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a declarat Mihaela Tatu, citată de Gândul.

Mihaela  Tatu: ”Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale

Mihaela Tatu a dezvăluit că unul dintre primii pași în călătoria sa către o siluetă mai suplă a fost decizia de a apela la tratamentele corporale. Și încă din prima lună a reușit să scape de câteva kilograme bune.

”Am reușit să ajung la o greutate ideală cu ajutorul tratamentelor corporale, a masajului și a vacuumului. În prima lună s-au dus 7-8 kilograme. Acest lucru m-a încurajat să merg mai departe și am apelat și la un nutriționist de la București, dar si la un antrenor din Oradea, cu ajutorul cărora am făcut minuni cu corpul meu. Eu întotdeauna m-am îngrășat din cauza problemelor de sănătate. Am făcut ordine, obiectivul meu de acum 2 ani, era așa: să am grijă de starea mea de sănătate care să genereze slăbitul și să slăbesc pentru a genera o stare de sănătate bună.

Greutatea în plus, kilogramele în plus: 1 – Tiroida mea vraiște, 2 – vertebre tasate, eu am ruptură de ligament încrucișat și menisc, trebuia să fiu subțirică, tocmai ca să am cât mai puțină greutate pe genunchi. Diabetul? Nu am, dar spre încolo mă îndreptam. Am avut 99 kilograme, 98.600, fără un 1,400 kg nu am avut suta. Atunci m-am speriat, a fost rău! Și eu sunt foarte energică, mă duc stânga, dreapta, am început să gâfâi și când urcam scările, când mă aplecam să mă închid la încălțăminte”, a precizat Mihaela Tatu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân