Claudia Ghițulescu a ajuns la medicul estetician: „De la mama am învățat să am grijă de mine, să fiu tot timpul cochetă” INTERVIU EXCLUSIV

  • Publicat:
Claudia Ghițulescu a ajuns la medicul estetician:
Sursa foto: instagram @claudiaghitulescu

Claudia Ghițulescu este foarte apropiată de mama sa, de la care a moștenit frumusețea și talentul muzical. În urmă cu câteva luni, îndrăgită artista i-a dăruit mamei sale un cadou nesperat, o programare pentru blefaropastie. Încântată de rezultatul spectaculos, recent, Claudia a decis să opteze și ea pentru liftingul pleoapelor.

Astăzi am stat de vorba cu solista, dar și cu dl Dr. Firass Obeidat, medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, cel ce s-a ocupat de intervenția de blefaroplastie.

Claudia Ghițulescu a ajuns la medicul estetician

CSID: Claudia, cum ai decis să îți faci o blefaroplastie?

Claudia Ghițulescu: Am decis să fac această intervenție la îndemnul mamei mele. Eu de la mama am învățat să am grijă de mine, să fiu tot timpul cochetă (zâmbește).

(…) Și mama și-a făcut blefaroplastie în urmă cu câteva luni și văzând că ei i-a fost de folos, am decis să merg și eu la medic.

(…) Ca o scurtă paranteză, medicul care m-a operat lucrează la Clinica Gregorian și am mers pe mâna dânsului încât îl și cunosc, este din Craiova ca și mine, ne știm demult, astfel că am avut încredere. Pentru mine, ar prima intervenție de acest gen.

CSID: A fost o intervenție facilă? Cât a durat și cum s-a desfășurat întreaga procedură?

Claudia Ghițulescu: Aici, o să îl las pe dl Dr. Obeidat să vă explice, dacă îmi permiteți.

Firass Obeidat: Da, intevenția a durat aproximativ o oră, incluzând pregătirea pre-operatorie, anestezia locală și actul medical în sine. Procedura a decurs fără evenimente remarcabile.

CSID: Are nevoie de recuperare pacienta, dle doctor?

Firass Obeidat: Există o perioadă de vindecare a plăgii, care durează aproximativ o săptămâna, urmată de o perioadă de recuperare ce presupune protecția și îngrijirea cicatricilor: utilizarea de cremă cu factor de protecție (spf 50), în primul an, și aplicarea de cremă cicatrizantă în primele 3 luni. Este de evitat expunerea directă la soare.

CSID: Există și riscuri sau complicații asociate cu intervenția de blefaroplastie?

Firass Obeidat: Cea mai frecventă complicație poate fi hematomul sau cicatrizarea vicioasă; orice intervenție chirurgicală are riscuri, însă aceasta este o procedură lipsită de complicații grave.

CSID: Căderea pleoapelor mai poate recidiva sau rezultatul este unul pe viață?

Firass Obeidat: Pe măsură ce vor trece anii, iar calitatea pielii se va deteriora, este evident că nici zona pleoapelor nu va fi cruțată de efectul imbătrânirii, dar remanența poate varia între 10 și 15 ani.

CSID: Și în încheiere spune-ne cum te simți, Claudia și dacă ești mulțumită de rezultat!

Claudia Ghițulescu: Sunt foarte mulțumită de rezultat! Am pleopele mai ușoare, văd mai bine, conduc mai bine. Și da, sunt mândră de mine că am avut acest curaj! Și le mulțumesc pe această cale și domnilor doctori Andrei Gregorian și Firass Obeidat, căci au știut motiveze și se asigure totul va decurge în regulă, lucru care s-a și întâmplat.

Citește și: Blefaroplastia – redă aspectul tânăr al ochilor

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân