Ce vor mânca vedetele la Globurile de Aur! GALERIE FOTO

Premiile Golden Globes (Globurile de Aur) sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Anul acesta ce-a de-a 72-a ediţie a evenimentului va avea loc la Beverly Hills’ Hilton Hotel.

Premiile Golden Globes (Globul de Aur) sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux.

Anul acesta va avea loc cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globurile de Aur 2015, festivitatea desfăşurându-se la Beverly Hills’ Hilton Hotel.

Pe lângă atmosfera sofisticată de care vor avea parte toţi cei invitaţi la acest eveniment, chef Troy N. Thompson şi chef Thomas Henzi au pregătit un meniu de lux, un meniu care depăşeşte orice imaginaţie, nu doar prin gusturi şi arome, cât şi prin aspect!

Chef Thompson le-a pregătit vedetelor reţete light, scăzute în calorii, reuşind totuşi să menţină un nivel extrem de ridicat în ceea ce priveşte gustul mâncărurilor.

Invitaţii vor începe cina cu un aperitiv uşor, format din ceapă, mere, ţelină şi struguri tăiate julienne, la care s-a adăugat o emulsie din ou bătut şi suc de lămâie, un fel de maioneză “netradiţională”.

Pagina 1 din 2