Ce vor mânca vedetele la Globurile de Aur! GALERIE FOTO

Premiile Golden Globes (Globurile de Aur) sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Anul acesta ce-a de-a 72-a ediţie a evenimentului va avea loc la Beverly Hills’ Hilton Hotel.
  • Publicat:

Premiile Golden Globes (Globul de Aur) sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux.

Anul acesta va avea loc cea de-a 72-a ediţie a premiilor Globurile de Aur 2015, festivitatea desfăşurându-se la Beverly Hills’ Hilton Hotel.

Pe lângă atmosfera sofisticată de care vor avea parte toţi cei invitaţi la acest eveniment, chef Troy N. Thompson şi chef Thomas Henzi au pregătit un meniu de lux, un meniu care depăşeşte orice imaginaţie, nu doar prin gusturi şi arome, cât şi prin aspect!

Chef Thompson le-a pregătit vedetelor reţete light, scăzute în calorii, reuşind totuşi să menţină un nivel extrem de ridicat în ceea ce priveşte gustul mâncărurilor.

Invitaţii vor începe cina cu un aperitiv uşor, format din ceapă, mere, ţelină şi struguri tăiate julienne, la care s-a adăugat o emulsie din ou bătut şi suc de lămâie, un fel de maioneză “netradiţională”.

Vor urma apoi feluri mai complicate, dar pe gustul tuturor, formate dintr-o abundenţă de produse proaspete, cum ar fi: un fondue de roşii şi varză neagră, un duo de ceapă marinată şi fille Mignon, crochete de cartofi şi sos de cireşte.

De asemenea, vor exista şi feluri de mâncare lipsite de gluten şi feluri vegetariene, astfel încât toţi invitaţii să se poată bucura de mâncarea delicioasă.

La desert, oaspeţii se vor delecta cu un cheesecake delicios, cu lămâie, ciocolată, caramel, alune de pădure şi fructe precum mango şi zmeură.

În ceea ce priveşte băutura, invitaţii se vor bucura de una dintre cele mai sofisticate şampanii de pe piaţă, unele sticle datând din 2004.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”