Catrinel Sandu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun: a născut o fetiţă!

Fosta bebeluşă a devenit mamă pentru a doua oară după ce a adus pe lume miercuri o fetiţă. Catrinel Sandu şi Gabi Trifu trăiesc probabil cel mai minunat Crăciun din viaţa lor după ce familia s-a lărgit cu încă un membru, o ffetiţă pe nume Lara Nicole.
  • Publicat:
Catrinel Sandu a primit cel mai frumos cadou de Crăciun: a născut o fetiţă!

Fosta bebeluşă a devenit mamă pentru a doua oară după ce a adus pe lume miercuri o fetiţă. Catrinel Sandu şi Gabi Trifu trăiesc probabil cel mai minunat Crăciun din viaţa lor după ce familia s-a lărgit cu încă un membru, o fetiţă pe nume Lara Nicole.

Catrinel a anunţat pe Facebook în dimineaţa zilei de miercuri că e pe drum spre spital, iar după naştere a postat fotografii cu întreaga familie, fericită, la spital. Catrinel şi Gabi sunt stabiliţi în statele Unite ale Americii, în statul Florida, şi mai au împreună o fetiţă de 3 ani, pe  nume Sara.

Citeşte şi: Catrinel Sandu scoate din buzunar 10.000 de dolari pentru nastere

Catrinel Sandu: „Ma straduiesc sa fiu o mama perfecta”

Catrinel Sandu: In pasi de dans alaturi de minunea din viata ei

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân