Căsătorii de milioane! GALERIE FOTO

Căsătoriile între celebrităţi sunt Sfântul Graal al evenimentelor! Datorită faptului că bugetul nu este de obicei o problemă, nunţile superstarurilor ajung să fie mai mult decât generoase. Dar totuşi... Cât au cheltuit?
  • Publicat:

Căsătoriile între celebrităţi sunt Sfântul Graal al evenimentelor!

Datorită faptului că bugetul nu este de obicei o problemă, nunţile superstarurilor ajung să fie mai mult decât generoase.

Dar totuşi… Cât au cheltuit?

Prinţul William şi Ducesa de Cambridge, Kate Middleton au avut o nuntă ca-n poveşti, la propriu! Şi da, ştiu că atunci când vine vorba de Familia Regală nimic nu poate fi ”prea scump”. Totuşi, suma de 34 de milioane de dolari ar putea hrăni măcar un sfert din planetă. S-a estimat că securitatea din ziua nunţii ”royal” s-a ridicat la 32 de milioane de dolari. Restul sumei fabuloase a fost cheltuită pe flori (800.000 dolari), mâncare (150.000 dolari) şi şampanie (60.000 dolari). Şi asa nu e tot! Fabulosul inel de aur al Ducesei a costat nu mai mult decât 11.000 de dolari. 

Nici cuplul format din Michael Jordan şi Yvette Prieto nu a făcut economii în ziua cea mare! Cei 300 de invitaţi au fost ”distraţi” de Robin Thicke şi Usher la nuntă (6 milioane de dolari), apoi răsfăţaţi cu fel de fel de delicatese. Cireaşa de pe tort? A fost chiar tortul, care a avut şapte etaje, aromă de rom şi ”decor” de… cristale! 

Justin Timberlake şi Jessica Biel au rezervat în ziua nunţii un întreg hotel italian şi au plătit pentru închiderea străzilor înconjurătoare, pentru a se asigura că nici urmă de paparazzo nu va păşi la nunta lor. Nota de plată? 6,5 milioane de dolari! 

În ciuda faptului că la vremea respectivă erau consideraţi a forma cel mai faimos cuplu de la Hollywood, se pare că nunta dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston nu s-a ridicat la aşteptările hollywoodiene. Costurile abia dacă au atins 1 milion de dolari, majoritatea cheltuielilor fiind îndreptate spre rochia miresei, aranjamentele florale şi artificiile de la finalul serii. Faimosul cuplu s-a despărţit cinci ani mai târziu. 

Khloe Kardashian şi Lamar Odom au bătut recordul în ceea ce priveşte organizarea unei nunţii, reuşind să facă toate pregătirile necesare în doar 9 zile! Deşi cheltuielile nu au depăşit 600.000 de dolari, perechea a avut o nuntă destul de extravagantă, evenimentul desfăşurându-se în Beverly Hills. Se pare, totuşi, că nici aceştia nu au rezistat prea mult. Khloe a intentat divorţul după doar patru ani de căsnicie. 

Cheltuielile nunţii dintre Madonna şi Guy Richie s-au ridicat la aproximativ 1,5 milioane de dolari, bani cheltuiţi în special pe rochia Madonnei, semnată Stella McCartney (80.000 dolari) şi pe rezervarea unui întreg castel din Scoţia pentru marele eveniment! 

Nunta Christinei Aguilera şi a lui Jordan Bratman a avut loc într-o podgorie privată, unde invitaţii au fost încântaţi de acompaniamentul unei orchestre imense. Preţ final? 1,2 milioane de dolari!

Urmărește CSID.ro pe Google News
E scandal la Hollywood!
E scandal la Hollywood!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân