Brad Pitt dependent de arme de foc

Conform Mediafax, actorul Brad Pitt se simte în siguranţă doar dacă are o puşcă în casă, considerând că această dorinţă îşi are originile în “ADN-ul său de american”.
  • Publicat:
Brad Pitt dependent de arme de foc

Conform Mediafax, actorul Brad Pitt se simte în siguranţă doar dacă are o puşcă în casă, considerând că această dorinţă îşi are originile în “ADN-ul său de american”.

De asemenea, vedeta de la Hollywood şi-a manifestat în nenumărate rânduri atitudinea extrem de protectoare faţă de logodnica sa Angelina Jolie şi de cei şase copii ai cuplului.

„America e o ţară înfiinţată cu ajutorul armelor. Ele se regăsesc în ADN-ul nostru. E foarte ciudat, dar mă simt mai bine dacă am o armă. Chiar aşa mă simt. Nu mă simt în siguranţă altfel şi nu simt că locuinţa mea este complet sigură dacă nu am o armă ascunsă pe undeva prin casă. Aşa gândesc eu, indiferent dacă e bine sau rău”, a declarat actorul american.

Cu această ocazie, Brad Pitt (acum la vârsta de 48 de ani) a vorbit şi despre copilăria sa marcată de prezenţa armelor. A văzut şi a folosit arme de foc încă de la o vârstă fragedă, ceea ce nu l-a împiedicat să devină un adult responsabil.

„Am primit primul meu pistol cu aer comprimat când eram la grădiniţă. Am primit prima mea puşcă în clasa întâi (la vârsta de şase ani), am tras prima oară cu o puşcă pe vremea când eram în clasa a III-a şi cu toate acestea, am crescut într-un mediu sigur”, a spus actorul.

Deşi Angelina Jolie şi Brad Pitt au agende de lucru foarte încărcate, filmând în diverse zone din lumea întreagă, ei călătoresc de fiecare dată împreună, cu întreaga familie.

 „În prezent, Angelina este aceea care lucrează, însă ziua începe de fiecare dată pentru noi cu micul-dejun, pe care îl luăm mereu împreună”, a spus Brad Pitt.

Citeşte şi: Brad Pitt şi Angelina Jolie se căsătoresc în sudul Franţei, la sfârşitul lunii septembrie

Brangelina şi parcul eco de distracţii

Sfaturi de la Brad Pitt 


Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân