Bolnavă de cancer în stadiu terminal, Shannen Doherty a luat o decizie radicală. Actrița nu mai are mult de trăit

  • Publicat:
Bolnavă de cancer în stadiu terminal, Shannen Doherty a luat o decizie radicală. Actrița nu mai are mult de trăit
Actrița se luptă cu cancerul de ani buni

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills 90210”, are cancer în stadiul 4 și a făcut noi mărturisiri șocante despre lupta cu boala incurabilă. Vedeta a decis să renunțe la o parte din bunurile sale materiale. 

Actrița Shannen Doherty are cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty a făcut noi dezvăluiri în cel mai recent episod al podcastului ei, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”. Actrița cunoscută din serialul „Beverly Hills 90210” are cancer în stadiul 4, iar medicii nu i-au mai dat mult de trăit.

Își vinde bunurile personale

De aceea, ea a dezvăluit că a început să-și vândă toate obiectele adunate în depozite, de-a lungul anilor, scrie businessinsider. Deși a crezut că se va vindeca de boala nemiloasă, Shannen Doherty a acceptat, în cele din urmă, diagnosticul crunt și vrea să lase totul în ordine, mai ales pentru mama ei.

„Pe mine cancerul m-a făcut să fac un bilanț al vieții și să-mi schimb prioritățile, iar prioritatea mea în acest moment este mama”, a spus Doherty.

Citește și: Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală, a făcut mărturisiri sfâșietoare: „Mă pregătesc să mor”

În 2020, cancerul i-a revenit

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în anul 2015, dar a reușit să se vindece. Din păcate, la începutul lui 2020, ea a anunțat că boala a revenit mai agresiv și are cancer în stadiul 4, ceea ce înseamnă că are metastaze în corp.

„Nu vreau să aibă o grămadă de chestii de care să se ocupe. Nu vreau ca ea să aibă patru unități de depozitare pline cu mobilă pentru că am avut eu o obsesie pentru mobilă”, a spus Doherty despre mama ei.

Din cauza pasiunii sale pentru mobilier de epocă, actrița a ajuns să strângă numeroase obiecte de valoare, pe care speră să le vândă cât mai curând.

O să o duc pe mama în vacanță pentru că voi avea toți acești bani în plus și nu mă ating de banii din economii care vor rămâne pentru cei dragi după ce eu nu voi mai fi”, a mai completat actrița.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc