„Argo” şi „Les Miserables”, producţiile câştigătoare anul acesta la Globurile de Aur

"Argo" şi "Les Miserables" au tiumfat ieri seară, la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur, cele două producţii încasând cele mai multe trofee.
  • Publicat:

„Argo” şi „Les Miserables” au tiumfat ieri seară, la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur, cele două producţii încasând cele mai multe trofee.

Drama „Argo”, produsă de Ben Affleck  a primit 2 trofee, pentru cea mai bună regie şi cea mai bună dramă. Extaziat datorită premiilor primite, Ben i-a dedicat succesul său soţiei sale  Jennifer Garner: „Vreau să-i mulţumesc soţiei mele căci ea e motivul pentru care mă aflu aici. Te ador. Te iubesc aşa de mult. Mulţumesc pentru că mi-ai stat alături mereu. Tu eşti totul pentru mine. Mulţumesc!”.

Muzicalul „Les Miserables” a câştigat la categoriile cel mai bun actor – Hugh Jackman, cea mai bună actriţă în rol secundar – Anne Hathaway şi cel mai bun muzical.

Marele trofeu pentru cea mai bună actriţă a mers la Jessica Chastain, pentru rolul de agent CIA din  „Zero Dark Thirty”. Cel mai bun actor a fost desemnat Daniel Day-Lewis, pentru rolul din „Lincoln”.

Hugh Jackman

 

Anne

 

Ben Affleck

 

Citeşte şi: Emma Watson, într-o ţinută ciudată la People’s Choice Awards

Amănuntul care i-a stricat lui Taylor Swift apariţia sexy de la People’s Choice Awards

Emily Blunt: actoria a scăpat-o de bâlbâială

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân