Actorul Adrian Păduraru a renunțat la atletism, handbal și medicină pentru teatru. Urmărește cel mai nou episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”

  • Publicat:
Actorul Adrian Păduraru a renunțat la atletism, handbal și medicină pentru teatru. Urmărește cel mai nou episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”

Actorul Adrian Păduraru este invitat săptămâna aceasta în cel mai nou episod al podcastului „Altceva cu Adrian Artene”. Domnul care, în urmă cu mai bine de 30 de ani, l-a întruchipat pe Veșnicul Îndrăgostit Alexandru din pelicula „Declarație de dragoste”, își spune povestea și lasă să se vadă în exterior făuritorul unui umor de bună calitate, uneori tăietos, însă deloc ieșit din rigorile de bonton.

„Adrian Păduraru, invitatul meu de săptămâna aceasta, este un actor care dacă s-ar fi născut la Hollywood ar fi avut notorietatea lui Jude Law, Leonardo DiCaprio sau Brad Pitt. Un actor care „a scris” poate cea mai frumoasă „Declarație de dragoste” – Adrian Păduraru”, spune Adrian Artene în deschiderea celui mai nou episod de podcast.

Discuția dintre Adrian Artene și Adrian Păduraru pornește firesc și trece prin perioada în care actorul a devenit modelul unor generații întregi datorită peliculei „Declarație de dragoste”, extrem de iubită și astăzi, pentru ca mai apoi, pe parcurs, să-l descopere de secrete, să-i lase la vedere credința, concepția, începuturile profesionale care au balansat între o carieră în medicină și una în matematică, dar nu uită să atingă sub‪iectul tenis, atât de drag omului Adrian Păduraru și încheie cu o declarație de dragoste pentru viață.

Urmărește, așadar, o discuție poveste despre viața, activitatea și experiențele marelui actor Adrian Păduraru, în cel mai nou episod al podcastului Altceva cu Adrian Artene.

ADRIAN PĂDURARU, ”Declarație de dragoste” pentru viață! ”N-ai nevoie de foarte mult să fii fericit!”

“Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul. E ”Altceva”, podcastul difuzat săptămânal – în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00 -, și în jurul căruia s-a format o comunitate a oamenilor care vor să-și antreneze mintea și să-și hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

 

Youtube

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene

instagram.com/altcevacuadrianartene

tiktok.com/@altcevacuadrianartene

Adrian Artene – autor Gândul

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stereotaxie: „Nu este dureroasă, nu necesită o anestezie și nici măcar o internare a pacientului”