Vagin vs. Penis: contează mărimea?

Pentru o viaţă sexuală plină de orgasme, este necesar ca ambii parteneri să-şi exploreze calităţile şi dotările şi să ajungă la un numitor comun în privinţa a ceea ceş-i doresc în pat.
  • Publicat:
Vagin vs. Penis: contează mărimea?

Organele genitale sunt la fel de individualizate ca orice altă parte a trupului nostru. Uită-te cât de variate sunt formele nasurilor şi-ţi vei da seama că la fel stau lucrurile şi cu vaginele şi penisurile.

Iată ce e de făcut ca să iasă cu scântei în dormitor indiferent de dimensiune şi într-un caz şi în altul…

Să fii diferit de normă în orice privinţă e destul de dificil, dar ceea ce contează este cum reacţionezi. Poţi să faci din ţânţar armăsar şi să devii paranoic – sau poţi să accepţi ce ţi-a dat natura, să te obişnuieşti şi să ai o viaţă sexuală mulţumitoare. Penisul chiar se poate mări – iar vaginul se poate micşora prin chirurgie plastică.

Dacă vaginul tău este prea mic

Femeile care n-au probleme serioase, dar ale căror canale vaginale sunt mici, se simt câteodată incomod în timpul actului sexual. Naşterea naturală te vindecă. Nu intra în panică! A naşte un copil nu este singura soluţie. Iată şi altele:

Foloseşte întotdeauna un lubrifiant – un plus de lubrifiere este singura şi cea mai eficientă metodă la care poţi recurge pentru ca sexul să fie mai plăcut. Dacă ţi-e jenă să ţii tubul lângă pat, mergi la toaletă înainte şi introdu adânc în vagin unguent. Căldura şi lubrifierea naturală vor întinde substanţa peste tot unde e nevoie.

Nu începe actul sexual decât atunci când eşti complet excitată – explică-i partenerului că ai nevoie de foarte mult preludiu pentru ca vaginul să ţi se umezească aşa cum trebuie şi să se dilate. Dacă nu vrea să te mângâie şi să te excite atât cât e nevoie înainte de penetrare, schimbă-ţi partenerul.

Alege poziţii care-ţi permit să desfaci larg picioarele – uşurează-i penetrarea desfăcându-ţi coapsele şi îndoind genunchii. Când intră, vino în întâmpinarea lui (ca şi când ai încerca să împingi ceva afară din vagin). Te vei simţi mai stăpână pe situaţie, iar muşchii vaginali se vor relaxa.

Dacă vaginul tău este prea mare

Unele femei aşa sunt constituite, altele descoperă că după o naştere (sau după mai multe) muşchii vaginului slăbesc. Dacă nu “apuci” penisul, senzaţia este mai puţin plăcută – pentru amândoi. Din fericire, problema e relativ uşor de rezolvat dacă eşti silitoare.

exerciţii Kegel în fiecare zi – dr. Arnold Kegel a inventat în anii 1950 o serie de exerciţii vaginale menite să întărească musculatura din jurul platformei pelviene, care se contractă în timpul orgasmului. Pentru început, trebuie să descoperi muşchiul pubococcigian (PC). E simplu: introduci un deget în vagin şi contracţi muşchii în jurul lui. Dacă simţi muşchii strângându-se în jurul degetului înseamnă că eşti în formă. Dacă nu, vei fi!

Contractă şi relaxează acest muşchi de 25 de ori, de 2 ori pe zi la început. Lucrează încet şi măreşte treptat frecvenţa. Când ajungi să faci 25 de contracţii rapid, eşti gata pentru mai mult – 50 de 2 ori pe zi! Ai devenit o maestră? Acum încearcă să menţii fiecare contracţie până numeri la 3 şi abia apoi relaxează.
Repetă de 2 ori pe zi până la 25, apoi urcă la 50. Odată ajunsă aici, ceea ce-ţi va lua câteva săptămâni, vei observa o imensă diferenţă când faci amor. Nu numai că vaginul îţi va fi mai strâmt, dar îi vei putea masa penisul făcând exerciţii Kegel în timp ce el e înăuntru!

Pune o pernă sau două sub tine, el fiind deasupra. Pernele schimbă unghiul vaginului, care pare mai strâmt. Nu deschide picioarele larg în timpul actului; cu cât ai coapsele mai apropiate, cu atât canalul vaginal este mai strâmt. Alege poziţii în care vaginul este “înclinat” – orice poziţie pe la spate sau în care te penetrează sub un anumit unghi.

Dacă penisul este prea mare

Pesemne că te simţi în al 9-lea cer când te schimbi în vestiarul bărbaţilor, însă te deprimă faptul că noile partenere îşi întorc privirea disperată spre uşă de fiecare dată când îţi scoţi pantalonii. Vestea bună este că vaginul este elastic, suficient de elastic pentru a permite ieşirea unui copil, aşa că poate primi şi cel mai mare penis (90-95% dintre ele au dimensiunea de 13-18 cm în erecţie). Secretul este…

  • …să te asiguri că ea este suficient de excitată şi are vaginul pregătit fizic să te primească. Trebuie mai mult preludiu decât pentru un tip “mediu” şi lubrifiere în plus. Dacă este prea puţin umedă, o s-o doară.
     
  •  …să alegi o poziţie care nu permite penetrarea adâncă. Unul lângă altul sau o poziţie în care ea deţine controlul, cum ar fi “femeia deasupra”. La început introdu numai o treime din penis şi spune-i să-ţi vină “în întâmpinare”, adică să împingă muşchii vaginali înainte.
    Stai nemişcat până când vaginul se obişnuieşte cu tine şi apoi mergi un pic mai departe. Când ai intrat de tot (s-ar putea ca ea să nu dorească asta, dacă într-adevăr eşti foarte mare), poţi începe să te mişti uşor, înăuntru şi în afară. Nu poate fi vorba de penetrare adâncă, dură sau rapidă decât dacă ea s-a obişnuit cu tine şi poate suporta.

Dacă penisul tău este prea mic

Te enervezi ori de câte ori cineva face un banc legat de dimensiunea penisului şi urăşti să te dezbraci la vestiar. Când eşti cu o parteneră nouă, te întrebi dacă atunci când te vede dezbrăcat n-o să zică: Asta-i tot? – sau când faceţi amor: Ai intrat? Totuşi, dacă are muşchi PC buni (încurajeaz-o să facă exerciţii Kegel), vă puteţi potrivi foarte bine. Iată cum să procedezi dacă vrei ca dimensiunea să devină nesemnificativă:

  • Nu transforma actul sexual în evenimentul principal. Dacă ea a avut de 3 ori orgasm prin sex oral, masturbare genitală sau masaj senzual, actul sexual devine doar o componentă a şedinţei de amor, nu showul întreg. Asta vă face să nu vă mai simţiţi stresaţi. Majoritatea femeilor nu au orgasm în timpul actului sexual, aşa că vor fi bucuroase dacă accentul se deplasează spre alte elemente.
     
  • Alege poziţii de penetrare adâncă sau în care vaginul este închis”. Pe la spate, ea deasupra, dar aplecându-se în faţă, orice modifică unghiul vaginului şi sporeşte fricţiunea. În poziţia misionarului, pune-i o pernă sau două sub fund. În loc să desfacă larg picioarele, spune-i să le ţină lipite strâns, cu ale tale în afara lor.
     
  • Împinge cu putere şi adânc. Dacă penisul tău este mai mic decât media, poţi împinge mai tare şi mai adânc decât de obicei (întreab-o, totuşi, dacă e bine).
     
  • Masturbează-te des pentru a evita ejacularea precoce. Este nedrept, dar din păcate adevărat: bărbaţii cu penis mic au adesea probleme cu terminatul prea devreme. Explicaţia este că toate penisurile au cam acelaşi număr de terminaţii nervoase pe gland. Dacă penisul e mic, atunci ele sunt concentrate într-o zonă mai restrânsă, aşadar mai sensibilă. Cu cât te masturbezi mai mult, cu atât vei deveni mai puţin sensibil, mai ales dacă practici, în timpul masturbării, controlul orgasmsmului.

Mai multe despre un act sexual incendiar în Hot sex. Ghidul complet, www.humanitas.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Şi penisul tău poate părea mai mare!
Şi penisul tău poate părea mai mare!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân