Poziţii sexuale: cum să faci sex cu hainele pe tine

De foarte multe ori, se întâmplă ca lipsa hainelor de pot face să ne simţim vulnerabili sau lipsiţi de încredere.
  • Publicat:
Poziţii sexuale: cum să faci sex cu hainele pe tine
FOTO: 123rf.com

Dacă ar fi să descriem o partidă de sex, cu siguranţă am vorbi despre pasiune printre aşternuturi, contactul pielii partenerilor, atingerile delicate, excitare şi conexiune. Dar nici cu hainele pe noi nu am avea parte de o experienţă nereuşită, iar asta pentru că părţine intime şi zonele erogene care nu sunt expuse partenerului, cresc dorinţa partenerului, mai ales când este vorba de ceva spontan şi, de ce nu, nepermis. De foarte multe ori, se întâmplă ca lipsa hainelor de pot face să ne simţim vulnerabili sau lipsiţi de încredere.

Cum să faci sex cu hainele pe tine

Deasupra. Aşa cum bine ştim, această poziţie oferă femeii controlul asupra vitezei şi intensităţii actului sexual. Partenerul poate sta pe un scaun în timp ce şliţul pantalonului este deschis, iar femeia se poate aşeza deasupra, doar ridicându-şi fusta sau rochia pentru a putea fi penetrată. Fiind o poziţie în care partenerii pot sta faţă în faţă, contactul poate fi foarte intim. Această poziţie este ideală pentru partidele de sex în maşină, fără să deveniţi suspecţi. Dacă totuşi nu porţi o fustă sau o rochie, ci o pereche de jeanşi, te poţi întoarce cu spatele la partener şi poţi trage foarte puţin pantalonii jos.

La perete. Pentru această poziţie este nevoie să stai cu spatele lipit de perete şi un picior ridicat pentru a uşura penetrarea. Acelaşi lucru se aplică şi în cazul în care porţi pantaloni, nu fustă sau rochie.

Pe la spate. Doggy style are deja o reputaţie, fiind cunoscută ca una dintre cele mai spontane poziţii sexuale, iar cu hainele pe tine, poţi spune că aduci un aer nou vieţii sexuale. Pentru o poziţie confortabilă te poţi apleca chiar pe braţul canapelei. Tot ce trebuie să facie ste să-ţi ridici fusta/rochia şi să te bucuri de prezenţa partenerului.

În poziţie L. Stai culcată pe un pat sau, de ce nu, pe masă şi pune picioarele pe umerii partenerului, cât mai apropiate pentru a crea o deschidere cât mai strâmtă a vaginului.

Sex oral. Pentru multe femei sexul oral este un moment foarte plăcut, dar unele dintre ele se simt vulnerabile odată cu dispariţia hainelor. Sexul oral este o alegere ideală pentru stimularea vaginului şi chiar poate începe şi prin materialele subţiri şi fluide.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân