Atentie, dragoste oarba! Apasati „Esc”

  • Publicat:
Atentie, dragoste oarba! Apasati „Esc”
Atentie, dragoste oarba! Apasati „Esc”

Majoritatea relatiilor care s-au nascut pe internet nu dureaza pentru ca oamenii sfârsesc prin a alege perechi nepotrivite si a forma legaturi inainte de a se vedea fata in fata, potrivit unui studiu australian.

Femeile prezinta cele mai multe probabilitati de a-si alege partenerul nepotrivit, pentru ca au tendinta de a fi atrase de comentarii spirituale si email-uri inteligente, spun psihologii.
Oamenii sunt mai dezinhibati on-line, multi sunt tentati sa exagereze in ceea ce priveste calitatile si sa-si diminueze in importanta defectele, au adaugat cercetatorii. „Cel mai important lucru este contactul real, cât se poate de devreme, in cazul in care celalalt te intereseaza, pentru ca astfel iti vei da seama daca relatia este posibila”, au tras concluzia expertii.

Celibatarele. La moda

Din ce in ce mai multe femei aleg sa fie ce­libatare pentru ca nu doresc sa imparta banii si timpul cu un partener, potrivit unui sondaj realizat in Marea Britanie. Ast­fel, 8% dintre femeile din Marea Britanie cu vârsta intre 25 si 44 de ani sunt ce­li­batare, un numar dublu fata de cel inregis­trat in urma cu 20 de ani. Femeile au devenit mai cinice in legatura cu viabilitatea unei relatii pe termen lung, cred psihologii, iar combinatia dintre slujba, o viata sociala activa si sedintele de sport inseamna ca au mai putin timp la dispozitie pe care sa-l imparta cu un eventual partener.

Renuntarea la fumat este contagioasa

Daca tutunul creeaza dependenta, renun­tarea la fumat este contagioasa din punct de vedere cultural si social, potrivit unui studiu realizat in Statele Unite in ultimii 30 de ani. Cercetatorii au putut monitoriza 53.228 de relatii sociale, familiale si personale. Fenomenul este unul de tip „cascada”: exista 3 fumatori, A, B si C. A este prieten cu B, in timp ce B este prieten cu C, insa A nu-l cunoaste pe C.

Daca C renunta la fumat, probabilitatea ca A sa renunte la fumat creste cu 30%, indiferent daca B renunta sau nu la tigara.

Foto: SHUTTERSTOCK

Urmărește CSID.ro pe Google News
Hi5, regele intalnirilor online
Hi5, regele intalnirilor online
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”