4 mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți partenerului tău dimineața

Dacă primul lucru pe care îl faci dis-de-dimineață este să-i trimiți un mesaj partenerului tău, măcar încearcă să nu-i mai trimiți mesaje care pot cauza diferite reacții negative.
  • Publicat:
4 mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți partenerului tău dimineața
4 mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți partenerului tău dimineața sursa foto: Shutterstock

Mesajele de „bună dimineața” sunt acele mesaje pe care cu toții ne dorim să le primim sau să le trimitem. Specialiștii sunt de părere că aceste mesaje la prima oră a dimineții nu sunt neapărat necesare pentru fiecare relație, dar acestea pot asigura armonia dintre parteneri.

Ritualurile relaționale zilnice ca acesta pot ajuta la a menține un cuplu conectat. Astfel, încearcă să oferi o atenție sporită tipurilor de mesaje pe care le comunici partenerului tău dimineața. La urma urmei, nu orice mesaj de „bună dimineața” ar putea fi chiar atât de bine venit.

Iată câteva mesaje la care ar trebui să renunți în cazul în care obișnuiești să le folosești:

  1. „Sunt bine, mulțumesc pentru întrebare.”

Dacă ești tipul de persoană care adoră să primească mesaje dis de dimineață, nu folosi acest mesaj drept motiv pentru a-l ataca pe partenerul tău. Specialiștii sfătuiesc oamenii să renunțe la a mai le trimite partenerilor lor mesaje pasiv-agresive dis de dimineață. Așadar, cea mai bună soluție este să ștergi acest mesaj. Diminețile ar trebui să înceapă într-o manieră pozitivă.

  1. „Sună-mă când te trezești. E urgent.”

Nimeni nu dorește să se simtă anxios la trezire. Aceste mesaje vagi, lipsite de informație exactă, pot crea o stare de anxietate și de îngrijorare. Panica se poate instala rapid din cauză că partenerul tău nu știe cu exactitate cauza urgenței tale. Cel mai bine ar fi să-i spui concret cauza urgenței tale sau să nu-i dai un astfel de mesaj. De obicei, persoanele care primesc astfel de mesaje tind să se gândească la lucruri cumplite, când de fapt tot ce vrei tu este să vorbești cu partenerul tău despre lucruri perfect normale.

  1. „Uite o listă cu tot ce ai de făcut azi.”

Propriile lui responsabilități sunt deja destul de stresante. Așa că ultimul lucru pe care partenerul tău vrea să-l primească dimineața este o un mesaj de la tine cu o listă cu ceea ce trebui să facă astăzi.

Partenerul tău probabil că nu vrea să se trezească cu o listă de solicitări, chiar dacă tu te-ai trezit cu câteva ore înaintea lui. Primirea unei liste lungi de lucruri de făcut poate fi solicitantă și în niciun caz nu va fi perceput ca un mesaj bun de începere a unei conversații

  1. „Ce s-a întâmplat aseară de nu ai vorbit cu mine?”

O relație bună nu necesită o comunicare digitală constantă. Având în vedere acest lucru, ar trebui să eviți să începi ziua interogându-ți partenerul prin mesaje. Poate a avut treabă sau pur și simplu a adormit. Un text ca acesta poate fi perceput ca având un ton acuzator și neîncrezător.

Specialiștii sunt de părere că astfel de mesaje între cupluri pot fi adesea un semn al unei relații tensionate. Dacă membrii unui cuplu își trimit reciproc mesaje negative și neplăcute, ar putea fi timpul ca aceștia să facă un pas înapoi, să recurgă la o pauză sau să-și acorde spațiu reciproc.

Surse: bestlifeonline.com, dailyurbanista.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân