galerie

Cadouri de Sărbători pentru bărbaţi


 • Farmec a lansat două Borsete Gerovital H3 Men, la achiziţia cărora clienţii primesc borseta cadou şi două Casete Gerovital H3 Men ce oferă un discount de 20%. Aceste pachete speciale includ produse de îngrijire a tenului, părului şi corpului şi răspund nevoilor specifice ale bărbaţilor.
 • NIVEA MEN oferă o colecţie de cadouri NIVEA MEN, în ediţie limitată, adaptată pentru toate ocaziile şi nevoile bărbaţilor. 
NIVEA MEN SENSITIVE PREMIUM BAG (Gel pentru ras Sensitive 200ml, Balsam după ras Sensitive 100 ml, Deo roll-on masculin Invisible for Black&White Power 50 ml, Şampon Pure Impact 250 ml, Nivea Men Creme 75 ml) – preţ recomandat – 72,50 Ron. NIVEA MEN TOOLBOX (Gel pentru ras Silver Protect, 200 ml, NIVEA MEN Creme 75 ml, Deo spray masculin Invisible for Black&White Power 150 ml, Gel de duş Active Clean 250 ml, Şampon Active Clean 250 ml) – preţ recomandat - 67 Ron. NIVEA MEN SENSITIVE BAG (Gel pentru ras Sensitive, 200 ml, Balsam după ras Sensitive, 100 ml, Deo roll-on masculin Invisible for Black&White Power 50 ml) – preţ recomandat - 52 Ron.
 • Alegerea unui aparat de tuns potrivit reprezintă un challenge pentru orice bărbat care îşi doreşte un aspect glam, mai ales că acesta te va însoţi în cele mai importante momente, fie că este vorba de pregătirea unui interviu sau clipele premergătoare unei intâlniri pe care ai aşteptat-o de ceva vreme. Rowenta Wet&Dry este echipat cu un motor puternic (6500 rpm) şi lamă de înaltă calitate cu înveliş din titan, ce garantează eficienţa de tăiere dintr-o singură mişcare şi durabilitatea timp îndelungat. Aparatul de tuns de la Rowenta are 2 piepteni ajustabili de mare precizie, cu 15 lungimi diferite de tăiere şi reglaj fin, cu precizie de 2 milimetri pentru ca a avea rezultatele dorite de fiecare data. Fă-i cadou Rowenta Wet&Dry, aparatul de tuns de mare precizie pentru un look impecabil!
 • Cauţi un cadou pentru cineva pasionat de sport şi sănătate? Dispozitivele purtabile Samsung – Gear Sport, Gear Fit2 Pro şi Gear Icon X au fost create pentru a combina în mod inteligent stilul de viaţă cu fitnessul şi sănătatea.
Poţi opta pentru GEAR SPORT, un smartwatch pentru fitness versatil şi rezistent la apă, GEAR FIT2 PRO, o brăţară sport cu funcţii inteligente şi GPS îmbunătăţit, şi GEAR ICONX, a doua generaţie a revoluţionarelor căşti intraauriculare wireless. 
Dispozitive Gear sunt compatibile cu o serie de activităţi – de la monitorizarea condiţiei fizice, a nutriţiei şi somnului, la coaching motivaţional şi partener de lifestyle. Prin noile capabilităţi smart şi caracteristici uşor de utilizat, dar şi prin parteneriatul cu nume de vârf din domeniile tehnologiei şi fitnessului, Samsung ajută utilizatorii să îşi depăşească limitele şi să obţină rezultate îmbunătăţite în programul lor de fitness.
 • Un cadou util gurmanzilor care doresc să gătească uşor şi fără bătăi de cap: OptiGrill+ XL are cu 33 % suprafaţă de gătit mai mare comparativ cu cea a lui OptiGrill+, are în total 9 programe automate, plus un mod manual de control al temperaturii. Cu el poţi prepara până la 8 porţii simultan datorită suprafeţei mai mari pe care o are grătarul, în timp ce Automatic Sensor Cooking detectează numărul de porţii şi grosimea lor, adaptând automat temperatura şi durata de preparare, astfel vei obţine de fiecare dată un grătar perfect.
 • Pentru pasionaţii de cafea un espressor automat performant poate fi cadoul perfect ! Latt’Espress de la Krups te reînvaţă să savurezi o cafea bine făcută! 
Sunt zile în care o cafea bună îţi înseninează dimineaţa, iar cu espressor-ul automat Latt’Espress de la Krups, cu o putere de 1450W şi presiune 15 bari, poţi savura băutura favorită, indiferent dacă îţi doreşti un cappuccino cremos, un caffe latte delicios sau un espresso intens. Datorită sistemului One-Touch-Cappuccino, printr-o singură atingere de buton, te poţi bucura de băutura favorită! Poţi seta râşniţa metalică pentru a măcina boabele de cafea conform preferinţelor şi poţi alege intensitatea cafelei pe care o doreşti! Compact, smart and lovely, Krups Latt’Espress are un ecran LCD intuitiv, extrem de uşor de folosit ce oferă control deplin în selectarea băuturii favorite şi cantităţii dorite.
 • Pentru bărbaţi, Colgate-Palmolive a pregătit patru seturi speciale, cu diferite arome revigorante şi energizante. 
Noi îţi propunem setul Men Energising, perfect pentru călătorie, îţi aminteşte de prospeţimea naturii şi îţi revigorează simţurile. Ambalat într-o geantă cosmetică cadou, acesta cuprinde gelul de duş 3 în 1 Palmolive for Men Energising (250ml), îmbogăţit cu magneziu şi uleiuri de citrice, spuma de ras Palmolive Men Sensitive (300ml), cu o compoziţie cremoasă, îmbogăţită cu extract din aloe vera, gelul de duş Men Refreshing (250 ml) şi deodorantul solid Mennen Speed Stick Power of Nature Avalanche (60g).
 • Mănuşi încălzite. 
Modelul GTD Daga dispune de acumulator cu autonomie de 4 ore. Pe shopU.ro mărimea L costă 227 de lei. Acumulatorul se poate încărca la PC prin intermediul portului USB. Această marcă oferă şi papuci de casă cu încălzire. Pe evoMAG.ro aceştia costă 196 de lei, iar autonomia oferită este de două ore.
 • Mouse şi mousepad cu încălzire. 
Pentru cei care au o circulaţie proastă şi au mâinile mai tot timpul reci există un mouse încălzit, dar şi mousepad-uri speciale pentru acesta. ValueRays este un mouse încălzit care poate fi comandat pe Amazon. Produsul costă 20 de dolari, are senzor optic (800 DPI) şi telecomandă pe fir pentru pornirea funcţiei de încălzire. În România, USBMania vinde un mousepad cu încălzireîn formă de rechin, care costă 58 de lei. Acesta se conectează la un port USB al computerului, iar temperatura maximă oferită este de 42 de grade Celsius.
 • Încălzitor pentru cana de cafea sau ceai.
Pentru birourile cu temperaturi mai scăzute, unde lichidele se răcesc mai repede, poate fi de folos un încălzitor USB pentru căni. Pe eMAG un astfel de produs costă 33 de lei. Dispozitivul oferă şi patru porturi USB suplimentare. AutoLux.ro oferă un model cu trei porturi USB şi buton On/Off, la preţul de 45 de lei. Potrivit producătorului, acesta menţine lichidul cald la o temperaturi de 50-60 grade Celsius.
Farmec a lansat două Borsete Gerovital H3 Men, la achiziţia cărora clienţii primesc borseta cadou şi două Casete Gerovital H3 Men ce oferă un discount de 20%. Aceste pachete speciale includ produse de îngrijire a tenului, părului şi corpului şi răspund nevoilor specifice ale bărbaţilor.
1/1