Michelle Pfeiffer

Ne spune una dintre cele mai frumoase, delicate si stilate actrite de talie mondiala. Desi anii au trecut si peste trupul ei, se pare ca detine secretul frumusetii la orice varsta. Altfel spus, frumusetea trebuie sa fie in primul rand sufleteasca.
  • Publicat:
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer

Ne spune una dintre cele mai frumoase, delicate si stilate actrite de talie mondiala. Desi anii au trecut si peste trupul ei, se pare ca detine secretul frumusetii la orice varsta. Altfel spus, frumusetea trebuie sa fie in primul rand sufleteasca.

Michelle Pfeiffer a fost desemnata drept vedeta care si-a mentinut cel mai bine frumusetea o data cu trecerea anilor. Cum poti arata ca Michelle Pfeiffer cand vei fi de varsta ei? Simplu. „Mananci bine, faci miscare, dormi suficient si esti indulgenta cu tine, uneori“, a marturisit ea. „La varsta asta“, continua actrita, „nu mai tin nici o dieta: mananc si gogosi cu crema! Imi place sa rontai.

Iubesc chipsurile, salsa si guacamole (salata pe baza de avocado).“ Deci, iata inca un exemplu, daca mai era nevoie, ca gandirea sanatoasa si echilibrul aplicat in tot ceea ce facem reprezinta reteta succesului. De la ce nu se poate abtine: de la inghetata de vanilie.

Pentru a se mentine in forma, de obicei, Pfeiffer alege joggingul, dar in ultimul timp face drumetii pe munte si Pilates. Si Michelle, ca de altfel si alte vedete ce au avut intelepciunea sa-si accepte varsta si sa-si exploateze la maximum calitatile, umbrind defectele, promoveaza ideea de femeie sanatoasa cu un trup normal. Intrebata de site-ul „Fit and healthy“ ce parere are despre starurile skinny din cetatea filmului, actrita a raspuns: „Ceea ce cred si celelalte femei.

Nu cred ca barbatii isi doresc femei cu operatii estetice grotesti, malnutrite si scheletice.“ Parerea ei despre operatii estetice? „Daca nasul sau gusa te deranjeaza, opereaza-te. Dar unii oameni nu se mai pot opri si isi distorsioneaza chipul, sfarsind prin a arata infricosator.“ Pe de alta parte: „Poti sa-ti faci cate operatii estetice doresti, tot imbatranesti“. Si are dreptate.

«Urata» cu trasaturi perfecte
S-a nascut in Santa Ana, California intr-o familie cu 4 copii. In copilarie, Michelle era tachinata de profesori si colegi pentru ca era grasuta si arata ca un baietoi. „Eram un adevarat baietoi. O profesoara m-a descris ca fiind una dintre cele mai «lungi» fete din clasa. Tot ce imi doream pe atunci era sa arat si eu ca si colegele mele, dar mama ma tundea mereu scurt si nu aveam nimic feminin.“ Cu toate ca ea nu a avut mare incredere in sarmul propriu, un studiu privind prototipul frumusetii ideale a relevat faptul ca fata actritei are proportiile chipului perfect. S-a luat in calcul raportul dintre nas si gura. Ea este prima din lista actritelor frumoase care respecta aceste criterii. Insa, chiar si acum Michelle considera ca din cauza frumusetii nu a fost luata niciodata in serios ca actrita.

De-o viata cu actori

In adolescenta, i-ar fi placut sa devina reporter. Dar nu s-a multumit doar sa scrie despre celebritati. Sansa a facut ca alte sute de mii de ziaristi sa scrie despre ea. In 1981, s-a casatorit cu actorul/regizor Peter Horton, de care a divortat dupa 7 ani.

Timp de 3 ani, a convietuit tot cu un actor, Fisher Stevens (cine altcineva te-ar putea intelege mai bine daca nu un om din lumea ta). Pentru ca nici de aceasta data nu pusese mana pe omul vietii ei, Michelle isi ia inima in dinti si manata de o dorinta nebuna de a avea propria familie, chiar si fara un barbat, o adopta pe Claudia Rose, o fetita mulatra foarte frumoasa.

Cand viata ei a capatat din nou un sens, adica imediat dupa fapta buna pe care a facut-o, a intalnit in sfarsit un barbat care a reusit sa o faca fericita, David E. Kelley. Tot din lumea filmului, evident. Peste un an, s-a nascut si fiul lor, John Henry, care-i seamana fizic foarte bine actritei.

Adoptie nonconformista

„Am fost socata cand am auzit voci mirate, revoltate ca am adoptat un copil mulatru. Am fost surprinsa ca oamenii inca mai gandesc asa. Nici unul dintre noi nu este pur din punct de vedere al rasei. Suntem un mix de natii. Claudia este un copil frumos, iar unii dintre cei mai frumosi oameni din lume sunt mulatri. Ca mama, nu fac diferente intre copilul adoptat si cel natural. Nu este nici o diferenta intre ei.“

Pretul celebritatii

„A fost greu pentru mine sa ma obisnuiesc cu ideea de celebritate – mi-am pierdut anonimatul, mi-am pierdut intimitatea. Dezvalui o parte a vietii tale si nu ai nici un control asupra ei.“ De altfel, meseria de actor cere o gama larga de sacrificii.

Spre exemplu, cand Michelle a imbracat costumul din filmul „Batman Returns“ a avut o mica problema: „Mi-am dat seama ca nu ma pot misca, nu pot respira, nu pot gandi. Sunt nefericita. Nu pot juca“. Dar cu toate aceste inconveniente, merita sa ai o viata de vedeta. Iata si „pretul“ cerut de Michelle pentru a ramane in „gura presei“. Cateva dintre salariile ei sunt: „What lies Beneath“ – 10,5 milioane $, „Batman Returns“ – 3 milioane $, „Frankie and Johnny“ – 3 milioane $.

Enigma marimii zero

Cine sunt vinovatii pentru moda femeilor cu trupuri de copii? Dupa parerea unora, designerii de moda si presa. Michelle considera insa ca femeile sunt cele care au creat mitul „masurii 0“. Undeva are dreptate… Ea mereu a figurat printre celebritatile „bine imbracate“.

Nici nu ar fi avut cum altfel, deoarece confesorul ei este nimeni altul decat celebrul creator de moda Giorgio Armani. „Armani este sufletul meu pereche. Acum el este confesorul meu. El imi poate intelege personalitatea mea schizofrenica.“ „Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce ma voi imbraca la un eveniment important. El m-a salvat de la lista celor prost imbracati.“

Puterea unui cuvant

Considera ca nu ar fi ajuns actrita daca nu ar fi existat cineva care sa o incurajeze si sa-i spuna ca are talent. Iata cat de puternice sunt vorbele noastre! Schimbam destine doar prin cateva cuvinte. Daca tot o facem, sa o facem in sens pozitiv. De altfel, prin educatie ne putem realiza visele.“Educatia este cea care te ajuta sa muti muntii din loc, in special pe oamenii care se simt limitati din cauza mediului in care traiesc.“
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Sex scandal: Andreea Balan si Petrisor
Sex scandal: Andreea Balan si Petrisor
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”