Boala care caracterizează fiecare zodie. Afecțiunile care amenință sănătatea zodiilor

Semnele zodiacale sunt un indicator al personalității, dar asta nu înseamnă că nu sunt în strânsă legătură și cu sănătatea. Iată care este boala care caracterizează fiecare zodie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Boala care caracterizează fiecare zodie. Afecțiunile care amenință sănătatea zodiilor
Foto: shutterstock

Semnele zodiacale sunt un indicator al personalității, dar asta nu înseamnă că nu sunt în strânsă legătură și cu sănătatea. Așa cum creierul și corpul sunt în strânsă legătură, semnul zodiacal poate avea legătură și cu modul în care corpul îți reacționează. Așadar, iată care este boala care caracterizează fiecare zodie.

BERBEC- Dureri de cap

Oricât ar fi de încăpățânați, se pare că nativii Berbec se confruntă deseori cu dureri de cap sau migrene. Este extrem de important pentru ei să reducă stresul, mai ales dacă muncesc foarte mult. Masajele i-ar putea ajuta în acest sens sau să învețe să-și gestioneze altfel emoțiile.

TAUR- Infecții ale gâtului sau urechilor

Un alt încăpățânat al zodiacului, nativul Taur este guvernat de chakra gâtului, motiv pentru care este important să aibă la îndemână dropsuri, miere sau ceaiuri care să-i amelioreze durerile sau infecțiile.

GEMENI- Probleme respiratorii

Nativul Gemeni este un multi-tasker, iar din acest motiv poate fi predispus la boli fizice sau mentale. Pentru că tinde să se implice în prea multe proiecte în același timp și ajunge să facă simultan două job-uri, acest lucru poate impacta sistemul respirator din cauza anxietății și atacurilor de panică, ducând astfel la apariția problemelor de plămâni și chiar a banalelor răceli. Din când în când, nativul Geamăn are nevoie de o pauză, de odihnă și de mai mult timp pentru el.

RAC- Probleme digestive

Nativul Rac se lasă ghidat de cele mai multe ori de intuiție, ceea ce-l face să se confrunte la un moment dat și cu problemele tractului gastrointestinal. Din păcate își țin fricile sub carapace, ceea ce îi face să se confrunte cu probleme de digestie și reflux gastrointestinal. Este important ca nativul Rac să-și exprime emoțiile și sentimentele mai des, pentru că în felul acesta își permite să le țină sub control. Cercetările arată că există o legătură strânsă între stres și sănătatea digestivă.

LEU- Emoții intense

Atunci când ești o persoană extrem de emoțională tinzi să lucrezi foarte mult pentru a-ți proteja sănătatea mentală. Nativul Leu este guvernat de inimă, ceea ce înseamnă că este definit de generozitatea nemărginită, iar în cazul lor, durerile de inimă sunt mult mai puternice, mai ales că este vorba și de ego. Respiră adânc, calmează-te și încearcă să revii cu picioarele pe pământ. Dacă meditația nu funcționează, cel mai bun lucru pe care-l poți face pentru tine este de a cere ajutorul unui terapeut.

FECIOARĂ- Ulcere

Fecioarele sunt foarte conștiincioase când vine vorba de sănătatea lor, dar uneori mai trec cu vederea anumite aspecte. Se întâmplă ca nativul Fecioară să se confrunte de cele mai multe ori cu iritații la nivelul stomacului sau chiar cu ulcere.

BALANȚĂ- Probleme cu vezica urinară

Este foarte important ca nativul Balanță să aibă grijă de sănătatea vezicii și a rinichilor. Dacă te confrunți cu aceste probleme mergi la medic pentru că sănătatea este cea mai importantă.

SCORPION- Deshidratare

Scorpionul, semn de apă, riscă să nu fie tocmai în elementul său. Nativul Scorpion trebuie să fie hidratat în permanență pentru a evita infecțiile urinare așadar, consumă multă apă pe timpul zilei pentru a rămâne energic și sănătos.

SĂGETĂTOR- Probleme cu spatele

Nativul Săgetător poate resimți tensiuni în zona gâtului și spatelui. Așadar, are nevoie de masaje pentru a elimina toxinele și tensiunea, dar și să adopte o poziție corectă la locul de muncă. Masajul și yoga pot ajuta în acest sens.

CAPRICORN- Probleme cu genunchii

Nativul Capricorn lucrează foarte mult și ajunge chiar la epuizare, mai ales când este vorba de activitatea fizică. Capricornul se poate confrunta cu probleme de oase și articulații, ceea ce înseamnă că durerile pot fi mai frecvente din cauza stilului de viață. Genunchii sunt deseori afectați, iar pentru a preveni leziunile ideal ar fi să facă mai multe vizite la medic.

VĂRSĂTOR- Leziuni la mâini și picioare

Deși este semn de aer, nativul Vărsător este în permanentă mișcare. Ridică greutăți, ceea ce îi predispune la diverse leziuni ale brațelor și picioarelor. De asemenea, trebuie să aibă grijă la astm și alergii.

PEȘTI- Răceli

Nativul Pești este un empatic desăvârșit, ceea ce uneori îl poate face să se confrunte cu răceli. Un sistem imunitar slăbit poate duce la apariția rapidă a răcelii, iar asta pentru că de cele mai multe ori sunt absorbiți de energia altora foarte ușor. Meditația și somnul îi ajută să fie mai rezistenți în fața bolii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân