Creează cu laptopurile ASUS: echilibrul perfect între performanță, portabilitate și caracteristici excepționale (P)

  • Publicat:
Creează cu laptopurile ASUS: echilibrul perfect între performanță, portabilitate și caracteristici excepționale (P)

Creatorii talentați nu se pot descurca fără calculatoare special gândite pentru fluxurile de creație digitale moderne, necesare pentru maximizarea creativității, fie că vorbim despre cei cu înclinație spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, iar ASUS a construit pentru aceștia, și nu numai, laptopuri cu funcții inovatoare și performanțe care te vor uimi, dintre care se remarcă modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: puterea de a crea

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este sistemul care îți oferă putere fără compromisuri, fiind gândit pentru creatorii care doresc să își descopere potențialul, pentru influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni și nu numai, putând oferi performanțe incredibile într-un spațiu concentrat, și o face cu un design contemporan care se asortează cu orice stil personal modern datorită capacului care este oferit în două variante diferite: model unic cu aspect de țesătură sau textură de aluminiu anodizat, ambele finisaje fiind proiectate pentru a respinge amprentele și petele deranjante.

Câteva configurații ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt echipate din fabrică cu un excepțional ecran OLED validat de PANTONE, un panou capabil să afișeze în întregime spațiul de culoare DCI-P3 utilizat și în filmele de la Hollywood.

De ce este acest lucru un avantaj pentru un creator? Din simplul motiv că permite transpunerea fără filtre a viziunii inițiale a autorului, a culorilor fiind fix așa cum acesta și le-a imaginat, și un rezultat final pe care toți îl pot admira grație preciziei afișajului cu tehnologie OLED.

Un accesoriu născut pentru a facilita fluxurile de lucru ale creatorilor este ASUS DialPad, un controler rotativ care face parte din suprafața touchpad-ului și care se comportă ca o interfață virtuală de acces rapid și intuitiv la cele mai utile funcții și opțiuni de control pentru instrumentele de lucru din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: dragoste la prima vedere

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este destinat artiștilor care activează în domenii precum editare video, grafică, celor care fac animație sau desenează, adică acel gen de fluxuri de lucru care este ajutat de prezența unui ecran secundar tactil, denumit în acest caz ScreenPad Plus, un afișaj cu rezoluție înaltă, 4K, la fel de fin ca panoul principal tactil tip OLED.

Acestea pot fi utilizate simultan pentru design grafic, intuitiv, sarcină facilitată și de stiloul care detectează 4096 de nivele diferite de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED poate înlocui cu succes un sistem desktop și poate fi utilizat în spații de lucru extinse, prin conectarea rapidă la ecrane 4K, 8K și chiar 10K, lucru posibil datorită conexiunii avansate HDMI 2.1. Controlul fluent, fără încetiniri al acestui număr imens de pixeli este asigurat de chipuri grafice rapide de ultimă generație, ce culminează cu modelul NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: performanțe pentru profesioniști

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este o stație de lucru în corp de laptop, adică un sistem foarte puternic, dar, în același timp, compact, care poate fi configurat în varianta cea mai rapidă cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000 din gama profesională.

Nu contează, însă, ce configurație alegi, pentru că laptopul îți va oferi o experiență creativă memorabilă, fără sincope de performanță și cu stabilitate ireproșabilă, indiferent că lucrezi la proiecte ușoare sau la cele mai solicitante tipuri de activități precum proiectare 3D, arhitectură, inginerie, producție cinematografică, animație sau game design.

Specificațiile profesionale sunt completate de un ecran fin 4K cu panou OLED care a fost verificat și certificat Calman, soluția de calibrare software răspândită în studiourile profesionale, precum și de certificarea Independent Software Vendors ISV care îți garantează rularea fără blocaje, întreruperi sau probleme de stabilitate a celor mai folosite aplicații profesionale pe configurația hardware a laptopului.

ASUS

Și, pentru că suntem tot la capitolul componente, trebuie precizat că ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este compatibil și cu memoriile RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, include două unități de stocare tip NVMe conectate în mod RAID 0 pentru viteze de transfer dublate și un cititor de carduri de ultimă generație SD Express 7.0 care scade de cel puțin 10 ori timpii de descărcare ai pozelor și clipurilor de pe cardurile de memorie compatibile.

Componenta pe care o vei aprecia cel mai tare este, fără urmă de îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică plasată într-un loc accesibil, lângă tastatură și touchpad, și care oferă într-un format compact experiența de utilizare a controlerelor specializate folosite pe scară largă în studiourile de producție.

Prin simpla rotire și apăsare pe ASUS Dial, ai acces rapid la operațiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste, poți ajusta luminozitatea ecranului, poți modifica volumul sistemului, mări sau micșora dimensiunea pensulei și creionului în Photoshop, ca să amintim doar câteva funcții ce pot fi comandate de ASUS Dial. Personalizarea meniurilor pentru ASUS Dial pentru propriile fluxuri de creație se face fără efort din aplicația ProArt Creator Hub.

Pentru a afla mai multe informații despre aceste laptopuri pentru creatori, te invităm să vizitezi pagina Create with ASUS, unde vei absolut găsi toate detaliile de care ai nevoie, specificațiile, funcțiile și configurațiile existente, și vei putea citi mărturiile artiștilor ProArt care utilizează aceste produse în proiectele lor.

La cumpărarea oricărui laptop ASUS pentru creatori în această perioadă vei primi cadou și trei luni de acces complet, fără costuri suplimentare, la cele peste 20 de aplicațiile din suita Adobe Creative Cloud, un companion ideal pentru o gamă de portabile construite pentru a depăși nivelul cerințele din mediile de lucru profesionale.

Trebuie să amintim și faptul că tot în această perioadă poți participa și în campania Părerea ta contează. Singura cerința este să publici o recenzie scurtă de utilizare a noului tău laptop ASUS, de cel puțin 200 de caractere, pe oricare platformă din lista celor participante și vei primi drept cadou un an de extindere a garanției produsului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân