HOROSCOP AUGUST 2019: se anunţă noi câştiguri financiare şi multe relaţii pasagere

Află ce prezic astrele pentru luna august, în 2019.
  • Publicat:
  • Actualizat:
HOROSCOP AUGUST 2019: se anunţă noi câştiguri financiare şi multe relaţii pasagere
FOTO: 123rf.com / HOROSCOP AUGUST 2019: se anunţă noi câştiguri financiare şi multe relaţii pasagere

Ne apropiem de sfârşitul verii, dar în continuare se anunţă călătorii surpriză pentru unii nativi din zodiac, poveşti de dragoste şi succes în carieră şi la locul de muncă.

Horoscop august 2019- BERBEC

Tensiunile dintre astre pot genera în luna august o dorinţă mai mare de a fi recunoscuţi, de a vi se recunoaşte meritele şi dreptatea. Şansele de a vă remarca sunt mari, ochii lumii se vor îndrepta cu mai multă atenţie asupra dumneavoastră, ceea ce vă inspiră mult aer mai important. Pot să apară confruntări directe cu persoane care încearcă să se impună în faţa dumneavoastră, cu partenerul sau chiar cu superiorii. Veţi fi puţin cam agitat şi neliniştit din cauza unor probleme pe care trebuie să le rezolvaţi într-un timp foarte scurt.

Horoscop august 2019- TAUR

În prima parte a lunii august, o veste de la o persoană mai în vârstă vă va face o surpriză deosebită. Este posibil să primiţi un cadou de la o persoană de sex opus. Atât dumneavoastră, cât şi partenerul de cuplu veţi trece printr-o perioadă destul de plină şi obositoare. Se anunţă o lună în care aţi putea avea parte de evenimente importante, în special acolo unde este vorba de bani. Veţi reuşi să faceţi o impresie bună superiorilor dumneavoastră, care vă vor aprecia pentru munca dumneavoastră şi vă vor acorda mai multă încredere de acum înainte.

Horoscop august 2019- GEMENI

Conjuncţia astrelor vă determină să luaţi lucrurile foarte în serios, mai ales obligaţiile. Sunteţi implicat frup şi suflet în relaţia de cuplu şi sunteţi convins că totul va ieşi aşa cum speraţi. La locul de muncă, lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine, Rezultatele concrete ale eforturilor dumneavoastră nu se vor lăsa aşteptate. Luna aceasta ar fi bine să nu vă grăbiţi să faceţi cheltuieli importante, pentru că s-ar putea să se dovedească nefaste pentru portofelul dumneavoastră.

Horoscop august 2019- RAC

Profesional, poate să apară şansa începerii unui nou proiect şi a planificării unor activităţi viitoare. La serviciu nu vă arde de nimic, gândul fiindu-vă numai la problemele personale. Primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie şi începeţi să vă faceţi planuri pentru viitor. Reuşiţi cu uşurinţă să vă faceţi remarcaţi de persoane cu o anumită funcţie, care vor fi plăcut surprinse de calităţile de care daţi dovadă.

Horoscop august 2019- LEU

În a doua jumătate a lunii primiţi în mod neaşteptat o mare sumă de bani de la o rudă mai în vârstă. La serviciu vă place foarte mult ceea ce faceţi, depuneţi suflet şi vă angajaţi total, conştient de faptul că tot ce faceţi este în avantajul dumneavoastră. Traversaţi o perioadă favorabilă în care totul pare că vă reuşeşte. Dorinţa dumneavoastră de reuşită la serviciu este în creştere. În această perioadă dispuneţi de idei originale care vă vor ajuta să găsiţi o modalitate simplă de obţinere a unor câştiguri financiare.

Horoscop august 2019- FECIOARĂ

În luna august s-ar putea ca toate lucrurile să vă apară într-o lumină minunată. Conjuncţia astrelor stârneşte imaginaţia şi entuziasmul. Aşteptaţi o veste importantă sau căutaţi un răspuns de care depinde continuitatea unor proiecte. Curba financiară are oscilaţii periculoase. În consecinţă, s-ar putea să aveţi un ghinion la bani la începutul lunii. În a doua jumătate a lunii este posibil să deveniţi capricios. Prin această atitudine riscaţi să declanşaţi o ceartă cu persoana iubită.

Horoscop august 2019- BALANŢĂ

Dacă apare ocazia să plecaţi într-o excursie împreună cu persoana iubită, vă recomandăm să nu ezitaţi. Apare o schimbare în programul zilei care vă cam derutează, pentru că trebuie să împărţiţi mai multe planuri simultan. Este posibil să vi se propună o colaborare, fapt care ar putea influenţa pozitiv părerea superiorilor despre dumneavoastră în viitorul apropiat.

Horoscop august- SCORPION

Solicitaţi multă atenţie din partea tuturor, numai că dumneavoastră nu urmăriţi ceea ce vi se comunică în interesul propriu. Planul financiar este favorizat în această lună, aveţi o stare materială mulţumitoare ce vă permite un trai decent şi decizii importante. Veţi avea posibilitatea îndeplinirii cu succes a proiectelor care urmăresc câştigurile financiare. Sunteţi într-o excelentă formă intelectuală, iar capacitatea de comunicare este la cote maxime. Este posibil să aveţi un succes deosebit în societate.

Horoscop august 2019- SĂGETĂTOR

Dacă v-aţi propus să faceţi nişte schimbări în cămin, puteţi fi siguri că veţi avea susţinerea membrilor mai tineri ai familiei. Înarmaţi cu calm şi multă raţiune veţi descoperi în luna august cauza unui mare eşec din viaţa dumneavoastră. În dragoste sunteţi mai sensibil decât de obicei. Conjunctura astrală vă dă posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu persoana iubită. În cursul dimineţii, o rudă apropiată din partea partenerului de viaţă reuşeşte să vă indispună, dar sfaturile acesteia vă sunt utile mai târziu.

Horoscop august 2019- CAPRICORN

Este posibil ca în luna august o replică să ia proporţii uriaşe în mintea dumneavoastră şi aveşi tendinţa de a vedea în jur ostilitate şi lipsă de înţelegere. În plan sentimental, vă atrag mai mult relaţiile întâmplătoare şi superficiale. Nu vreţi nimic serios, nimic responsabil, ci o aventură trecătoare. Comunicaţi cu mare uşurinţă cu cei din jur. Intuiţia vă poate ajuta să descoperiţi noi orizonturi, noi perspective legate de planul strict profesional.

Horoscop august 2019- VĂRSĂTOR

Este recomandat ca în luna august să nu luaţi decizii majore, pentru că s-ar putea să le regretaţi. Deşi în general sunteţi mai cerebrali, acum traversaţi o perioadă în care entuziasmul sentimental atinge limita maximă. Intuiţia dumneavoastră funcţionează deosebit de eficient şi sunteţi în măsură să elaboraţi planuri de anvergură. Este recomandat să nu încercaţi să vă descurcaţi de unul singur şi să nu neglijaţi sprijinul oferit de prietenii dumneavoastră

Horoscop august 2019- PEŞTI

Dacă vă faceţi noi prieteni, nu încercaţi să îi şi exploataţi din acest moment. Răbdarea vă va fi răsplătită, mai ales dacă vă respectaţi promisiunile. Sunteţi capabil de mari reuşite datorită optimismului pe care reuşiţi să vi-l păstraţi în orice împrejurare. V-aţi dori ca persoana iubită să vă acorde mai multă atenţie sau să vă dovedească mai desc că ţine la dumneavoastră. După o perioadă nefavorabilă pe plan sentimental, aveţi parte de o schimbare pozitivă neaşteptată. Începeţi să vă recâştigaţi încrederea în sine.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
HOROSCOP AUGUST 2019
HOROSCOP AUGUST 2019
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”