Super safe pentru o casa super curata

O viata sanatoasa presupune obligatoriu si o locuinta sanatoasa.
  • Publicat:
Super safe pentru o casa super curata
Super safe pentru o casa super curata

O viata sanatoasa presupune obligatoriu si o locuinta sanatoasa. Asa ca, daca intentionezi  sa iti decorezi casa, tine cont de cele mai sigure obiecte de pe piata. Te vor scapa de multe dureri de cap! I

Respecta acest principiu si aplica regula si in cazul copilului tau. Daca acesta te roaga sa-l lasi sa-si redecoreze camera dupa cum doreste el, permite-i! In felul acesta, spun studiile, va fi mai… sanatos. Un alt principiu al designului interior este ca, atunci cand aranjezi mobila sau decoratiuni, sa fii intr-o perioada linistita a vietii, astfel incat sa transpui ordinea din mintea ta in spatiul in care traiesti. De asemenea, indiferent cat de mult iubesti perdelele sau jaluzelele, lasa lumina solara sa intre libera in casa.

Dormi pe argint

Sa spunem ca ai o casa proaspat renovata si ca iti doresti ca orele pe care le petreci dormind (in medie 8) sa fie extrem de placute si, mai ales, extrem de sigure. In primul rand, alege un pat cu o structura din otel care nu retine praful. Lemnul, de cele mai multe ori, se poate incarca cu paraziti. Apoi opteaza pentru o saltea cu fibra de argint. Argintul are functie optima anti-statica, neutralizeaza mirosurile, are functie anti-microbiana si protejeaza impotriva campurilor electromagnetice din incapere.

Electrosmogul este generat de prize, becuri, aparate electronice si electrocasnice. Practic, daca ai in dormitor doua prize, un bec si un televizor, atunci ar fi ideal sa iti cumperi o astfel de saltea care elimina si problema acarienilor. Dar si pernele sau pilotele pot sa fie din materiale anti-alergice, anti-acarieni, anti-microbiene. Pe piata exista astfel de fibre, special gandite pentru sanatatea somnului tau. Pentru o casa sigura, alege astfel de materiale inclusiv pentru pernutele decorative.

Spatiu anti-microbian

Pentru orice material necesar in casa, pe piata exista variante eco sau anti-microbiene. Sa incepem cu inceputul. Cand renovezi, alege o vopsea lavabila anti-microbiana. Are avantajul ca nu lasa microorganismele sa stationeze pe suprafetele pe care e aplicata. Aceasta „moda“ a fost lansata de spitalele de lux occidentale. De asemenea, exista atat linoleum cat si parchet anti-microbiene. (…)
 

Foto: Danish Craft Jeppe Gudmundsen Holmgreen

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mai rezisti in birou pana la concediu?
Mai rezisti in birou pana la concediu?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”