galerie

Ironia sorţii. Un bebeluş s-a născut cu steriletul mamei în mână. Fotografiile virale


  • Medicii au de-a face cu multe cazuri neobişnuite de-a lungul carierei astfel încât e destul de greu să mai fie surprinşi. Un ginecolog din Vietnam a fost însă martorul unei situaţii foarte puţin probabile: bebeluşul care tocmai venise pe lume avea în mână steriletul mamei.
  • Medicul Tran Vet Phuong, care a asistat naşterea, a fotografiat copilul cu steriletul galben cu negru în mână. Postarea a devenit rapid virală şi nu e de mirare de ce.
  • Mama în vârstă de 34 de ani a apelat la această metodă contraceptivă în urmă cu doi ani. Steriletul a căzut însă, iar acest lucru a dus la sarcină.
  • Dispozitivul intrauterin este una dintre cele mai folosite metode contraceptive din lume. Steriletul este introdus în uter, unde limitează atât contactul spermei cu ovulul, cât şi implantarea acestuia, dacă este fecundat. Este preferat îndeosebi de cuplurile care nu doresc copii pe termen îndelungat.
Medicii au de-a face cu multe cazuri neobişnuite de-a lungul carierei astfel încât e destul de greu să mai fie surprinşi. Un ginecolog din Vietnam a fost însă martorul unei situaţii foarte puţin probabile: bebeluşul care tocmai venise pe lume avea în mână steriletul mamei.
1/1