Tu ai văzut eticheta? Ce conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din Kaufland

Mulți români nu știu ce consumă!
  • Publicat:
Tu ai văzut eticheta? Ce conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din Kaufland

Suntem în perioada Postului Paștelui, iar unii români au renunțat să mai consume ouă, brânză și lactate. În comerț se regăsesc o varietate de produse de post, însă este extrem de important să știm ce mâncăm, indiferent despre ce aliment este vorba. Unele dintre ele nu sunt deloc bune pentru sănătate. Ce conțin, de fapt, chifteluțele vegetale din Kaufland? Cu siguranță nu știați până acum. 

Din ce sunt făcute chifteluțele vegetale din Kaufland

Perioadele de post de peste an sunt respectate de foarte mulți români. Pentru a se adapta restricțiilor alimentare, supermarketurile au scos la vânzare produse de post. Doar că unele dintre ele nu ar fi tocmai sănătoase pentru organism. Din păcate, multe dintre produsele de post conțin o listă lungă de substanțe ce pot fi nocive pentru organismul uman, în afară de celebrele E-uri.

Citește și: Românii nu știu ce consumă! Care sunt diferențele dintre o brânză naturală și una cu chimicale

Citiți eticheta înainte

Spre exemplu, chiftelele vegetale de la Kaufland. Ne așteptăm ca acestea să fie bogate în nutrienți, însă în realitate, chiftelele vegetale nu sunt printre cele mai sănătoase produse de post. Ați stat vreodată raft și ați analizat eticheta lor?

Ingredientele din care sunt preparate, periculoase pentru organism

Specialiștii susțin că este important să citiți eticheta oricărui produs înainte de a-l cumpăra. În continuare aflați ce conțin, de fapt, chiftele vegetale de la Kaufland! Pe lângă E-uri, acestea mai conțin și coloranți artificiali, extracte vegetale cu rol de colorare, caramel amoniacal și extract de schinduf, toate acestea fiind extrem de periculoase pentru organism.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being
Recomandări: