I-a turnat zilnic soțului înălbitor în cafea. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp / VIDEO

Femeia de 39 de ani este acum acuzată de tentativă de omor.
  • Publicat:
I-a turnat zilnic soțului înălbitor în cafea. Ce s-a întâmplat cu bărbatul la scurt timp / VIDEO

Melody Felicano Johnson, o femeie de 39 de ani, din Tucson, Arizona, a încercat să scape de soțul ei, punându-i înălbitor în cafea, în fiecare dimineață. Din fericire, bărbatul a dejucat planul partenerei sale de viață, după ce a instalat mai multe camere de luat vederi în casă. 

I-a turnat zilnic înălbitor în ceașca de cafea

Șocant, dar cât se poate de adevărat! Melody Felicano Johnson a vrut să scape de soțul milionar, așa că a început să-i toarne clor în cafeaua pe care o savura dimineața. Femeia a pus la cale un plan sinistru de a-l ucide, sperând că va scăpa basma curată.

Gustul cafelei era schimbat

Bărbatul, de profesie aviator, a început să simtă un gust ciudat și neobișnuit în cafeaua lui, în martie 2023. Cei doi soți se aflau atunci în Germania. Simțind că este în pericol, acesta a cumpărat benzi de testare pentru substanțele chimice de la piscină, dar a montat și camere de supravegheat în bucătărie.

A testat și ibricul de cafea, care a arătat prezența unor niveluri ridicate de clor, deși apa de la robinet era ok. În plus, Roby Johnson s-a prefăcut că bea cafeaua în continuare, deși avea un gust îngrozitor.

Soția îl otrăvea zilnic

Când s-a uitat pe camere, a constatat că cea care îi punea clor în cafea era chiar soția lui, Melody. Din acel moment, el a încetat să mai bea cafeaua, dar a continuat să se prefacă că o savurează dimineața.

Șocat, a anunțat imediat Poliția și le-a arătat dovezile înfiorătoare. Anchetatorii au verificat casa lor din Arizona, America, și au găsit un recipient cu lichid în el care mirosea a clor. De asemenea, aparatul de cafea miros și el la fel, semn că femeia își otrăvea zilnic soțul.

În fața autorităților, Melody Felicano Johnson a negat toate acuzațiile care i s-au adus, dar în cele din urmă a recunoscut că a pus înălbitor în cafeaua soțului ei. Cei doi erau în proces de divorț, dar locuiau împreună.

A vrut să scape de el pentru a primi indemnizația de deces

Bărbatul crede că Melody „a încercat să-l omoare pentru a primi indemnizația de deces”, notează odditycentral.com. Însă acesta a dezvăluit că nu vrea ca ea să fie condamnată la închisoare.

Melody Felicano Johnson este arestată de anul trecut și nu are dreptul să plătească cauțiunea stabilită la suma de 250.000 dolari. Ea este acuzată pentru infracțiunea de adăugare de otravă sau o substanță dăunătoare în mâncare sau băutură.

Sursa foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc
Recomandări: