Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii s-au chinuit să-i salveze viața! Care este starea lui acum

Fiul lui Adrian Mititelu a fost găsit inconștient în casă.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Adrian Mititelu Jr. a fost la un pas de moarte! Tânărul a ajuns de urgență la spital și a stat 10 ore în comă. Medicii s-au chinuit să-i salveze viața! Ce pastile a luat? 

Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a ajuns pe mâinile medicilor, zilele trecute, și a fost la un pas de moarte! El ar fi luat pastile antidepresive. Această supradoză l-a făcut să stea în comă aproximativ 10 ore, iar doctorii s-au chinuit să-l salveze. Tânărul de 26 de ani ar fi cedat psihic din cauza stresului, motiv pentru care a luat mai multe medicamente antidepresive.

A stat în comă 10 ore

A fost dus de urgență la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală. Fiul patronului de la FC U Craiova a fost intubat pe secția ATI și i s-au făcut spălături gastrice. Cel care l-a găsit inconștient în propria locuință a fost un prieten de-al lui, care a chemat ambulanţa

Din fericire, Adrian Mititelu Jr. este acum în afara oricărui pericol, iar în prezent se recuperează în unitatea medicală. Doctorii au decis să-l mai țină sub control, pentru a se asigura că tânărul nu are complicații.

E în spital. A luat niște medicamente pe fond de stres. Antidepresive d-alea, ca Xanaxul, dar nu Xanax. Nu știu cum se numesc. Acum e bine. Nu a vrut să se sinucidă! După meciul cu Dinamo, pe fond de stres, a luat mai multe decât trebuia”, a declarat tatăl lui Adrian Mititelu Jr., conform prosport.ro.

Simptomele supradozei cu antidepresive

Medicamentele antidepresive sunt eliberate pe bază de rețetă, iar pastilele trebuie administrate doar în modul indicat de către specialist. Dacă o persoană ia prea multe antidepresive, poate exista riscul de supradoză. Simptomele asociate supradozei pot fi greață, vărsături și vedere încețoșată.

Sursa foto: instagram Adrian Mititelu Jr

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan
Recomandări: