Sarmale de post după rețeta bunicilor. Ingredientele care dau o savoare aparte

  • Publicat:
Sarmale de post după rețeta bunicilor. Ingredientele care dau o savoare aparte

Sarmale de post după rețeta bunicilor. Bucătarul Ovidiu din Bacău sau Bărbosu, așa cum mai este cunoscut în mediul online, a dezvăluit că prepară sarmale de post fără ciuperci sau griș, în schimb, pune anumite ingrediente care dau o savoare aparte.

 

Sarmale de post după rețeta bunicilor. Piesa de rezistență este oala de lut, care trebuie să fie lucioasă sau smălțuită la interior. Dacă nu este așa, trebuie lăsată plină cu apă timp de 10-12 ore înainte de a o folosi la gătit. Altfel, când vei fierbe sarmalele, după prima jumătate de oră apa se va evapora. Totuși, ce are această rețetă special comparativ cu celelalte rețete de sarmale de post. Vezi AICI ingredientele și detaliul de care trebuie să ții cont.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân