Rețeta de langoși care ți se topesc în gură! Care este trucul secret folosit de unguroaice

  • Publicat:
Rețeta de langoși care ți se topesc în gură! Care este trucul secret folosit de unguroaice

Tradițional, langoșul este o pâine plată făcută dintr-o combinație de făină, lapte, drojdie și cartofi sau iaurt. Iată cum poți să gătești cei mai buni langoși la tine în bucătărie.

 

Langoșii sunt foarte apreciați de mulți români, fiind o delicatesă adorată atât în varianta dulce, cât și în cea sărată. Chiar și într-o versiune potrivită pentru post, acești langoși sunt ușor de preparat și cu siguranță vor satisface toate gusturile din familie, provocând dorința de a mai cere o porție.

 

Pentru a pregăti acești langoși de post este crucial să manipulați aluatul cu grijă, iar un ingredient, la prima vedere obișnuit, va conferi preparatului final acel gust dorit. Respectând fiecare etapă a rețetei cu atenție, veți obține cu succes rezultatul dorit.

 

Tradițional, langoșul este o pâine plată făcută dintr-o combinație de făină, lapte, drojdie și cartofi sau iaurt. Această rețetă are rădăcini vechi, fiind coaptă în cuptor, o tradiție care încă se păstrează în anumite regiuni. După coacere, langoșul este garnisit cu diverse ingrediente pentru a-i îmbunătăți gustul. Vezi AICI care sunt ingredientele și cum poți prepara acest langoș delicios. Va ieși mult mai bun și mai sănătos decât cel din comerț.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân