Gogoși de post, după rețeta lui Chef Sorin Bontea. Așa ies pufoase și delicioase

Aveți nevoie de doar câteva ingrediente!
  • Publicat:

Suntem în perioada Postului Paștelui, așa că Chef Sorin Bontea a dezvăluit o rețetă de gogoși de post. O poate prepara oricine acasă, simplu și rapid. În plus, nu necesită ingrediente sofisticate! 

Rețetă gogoși de post. Cum le prepară chef Sorin Bontea

Chiar dacă suntem în postul Paștelui, există și deserturi care nu conțin lapte, unt și ouă. Gogoșile sunt preparate des de gospodine, iar rețeta nu este deloc complicată. Chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor cum se face rețeta de gogoși de post.

Citește și: Gogoși pufoase fără ouă și lapte, desertul care-i dă pe spate și pe cei mici și pe cei mari. Secretul gogoșilor de altădată

Fostul jurat de la Chefi la cuțite a prezentat rețeta pe internet și a dezvăluit care sunt ingredientele necesare pentru aceste gogoși. Ingredientele sunt la îndemâna oricui, iar pregătirea gogoșilor este una simplă. La final, rezultatul va fi unul spectaculos!

Gogoși de post: 1 kg făină, 750 ml apă, 35 g drojdie proaspătă, 4 linguri zahăr, 1/2 lingură sare, 4 linguri ulei floarea soarelui. Se amestecă toate ingredientele și se lasă la dospit și gata gogoșile!”, a transmis Chef Sorin Bontea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook Chef Sorin Bontea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân