Tort de ciocolată cu fructe de pădure

Ingrediente: o jumatate de portie de blat de negresa; 1 ½ cana de zmeura l 4 pahare mici de iaurt cu zmeura; o cana de frisca batuta; o cana de afine sau alte fructe de padure; 2 lin­guri de topping de ciocolata.
  • Publicat:
Tort de ciocolată cu fructe de pădure
Tort de ciocolata cu fructe de padure

Ingrediente: o jumatate de portie de blat de negresa; 1 ½ cana de zmeura l 4 pahare mici de iaurt cu zmeura; o cana de frisca batuta; o cana de afine sau alte fructe de padure; 2 lin­guri de topping de ciocolata.

Mod de preparare: Se pun la cuptor 6 linguri de aluat sub forma de biscuiti, circa 10 minute. Se lasa la racit. Restul de aluat se coace intr-o forma rotunda. Intr-un bol mediu, 125 g zmeura se amesteca cu iaurtul, iar biscuitii se taie marunt si se adauga si ei.

Se pune peste blat si se lasa la congelator 4 ore. Se adauga frisca, afinele si toppingul de ciocolata.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Placintă cu nuci Marion
Placintă cu nuci Marion
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc