Cătina, perfectă pentru imunitate: sucurile bio cu cătină pot fi o variantă optimă de consum

Află care sunt toate beneficiile cătinei, un aliat important al imunităţii tale.
  • Publicat:
Cătina, perfectă pentru imunitate: sucurile bio cu cătină pot fi o variantă optimă de consum

Dacă îţi doreşti o imunitate crescută, trebuie să adopţi rapid un regim de viaţă echilibrat din care fac parte consumul de legume, fructe, proteine şi grăsimi sănătoase, somnul suficient şi igiena corectă. În plus, trebuie să ai grijă să beneficiezi de un aport corect de vitamine şi nutrienţi esenţiali pentru organism. Una din plantele valoroase din natură, bogată în elemente esenţiale pentru sănătate, este cătina, populară şi în România datorită beneficiilor sale.

Elementul vedetă al fructelor de cătină este vitamina C, aceasta fiind prezentă în cătină într-o cantitate de 10 ori mai mari decât în citrice. De altfel, fructele de cătină sunt renumite pentru conţinutul lor deosebit de ridicat în vitamine, în special vitaminele A şi C. Fructele de cătină conţin şi vitaminele E, B1,B2, PP; flavonoide (vitamine P); proantociani, pectine, fitosteroli, acizi graşi de tip Omega, catehină şi acizi triterpenici. Astfel, datorită acestor elemente, cătina este considerată un bun susţinător al sistemului imunitar, un excelent antiinflamator, cicatrizant şi antibiotic. În plus,  cătina conferă vitalitate organismului şi protejează celulele şi ţesuturile împotriva stresului oxidativ.

Cătina este şi un bun aliat împotriva stresului la care suntem supuşi cu toţii, un factor suplimentar de susţinere a imunităţii.

Cătina poate fi consumată ca atare, dar este mult mai delicioasă în sucurile bio aşa cum sunt produsele naturale Melissimo, realizate din cătină bio, miere pură şi apă alcalină (pH 8.9 – 9). Mai mult decât o băutură 100% naturală şi răcoritoare, prin conţinutul ridicat de antioxidanţi, vitamine, acizi graşi esenţiali, minerale şi aminoacizi, Melissimo poate contribui semnificativ la menţinerea sau îmbunătăţirea stării generale a organismului.

Cătina şi sucurile din cătină Melissimo sunt recomandate la orice vârstă. Iar datorită proprietăţilor sale, cătina este indicat a fi consumată cât mai des! Pentru a comanda produsele naturale Melissimo, puteţi suna la numărul (0738) 696 023!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân