Revenirea ciclului

Apariţia primelor scurgeri menstruale după naştere.

Acest lucru se întâmplă într-un interval de 1-2 luni la femeile care nu alăptează şi de 1-3 luni la cele care alăptează, pot exista si intervale mai lungi la unele femei (până la 4-5 luni fără flux menstrual).

Un ciclu ovulator poate preceda apariţia scurgerilor menstruale chiar şi în cazul femeilor care alăptează.  Ovulaţia se produce uneori în a 25-a zi după naştere si este necesar să se ia precauţii contraceptive începând din acel moment.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.