Revenirea ciclului

Apariţia primelor scurgeri menstruale după naştere.

Acest lucru se întâmplă într-un interval de 1-2 luni la femeile care nu alăptează şi de 1-3 luni la cele care alăptează, pot exista si intervale mai lungi la unele femei (până la 4-5 luni fără flux menstrual).

Un ciclu ovulator poate preceda apariţia scurgerilor menstruale chiar şi în cazul femeilor care alăptează.  Ovulaţia se produce uneori în a 25-a zi după naştere si este necesar să se ia precauţii contraceptive începând din acel moment.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Asist. univ. dr. Ștefania Iancu: reabilitarea fixă imediată în stomatologie