Recesiv /a

Se spune despre o genă sau despre un caracter ereditar care trebuie să fie transmis şi de mamă şi de tată pentru a se manifesta la copil. Termenul se foloseşte în opoziţie cu dominant(ă) şi califică adesea, prin extensie, modul de transmisie a unei boli.

In momentul fecundaţiei jumătate din cromozomi provin de la tată iar cealaltă jumătate de la mamă, gena trebuie să fie transmisă prin cromozomii ambilor părinţi pentru a se manifesta la copil.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: