Radioimunologie

Tehnică de laborator care utili­zează compuşi radioactivi conjugaţi cu antigene în scopul dozării anticorpilor si in depistarea in a depista anticorpii prezenţi în sângele.

Radioimunologia a fost initial utilizata pentru dozarea hormonilor circulanţi si este utilizată si in depistarea anticorpilor prezenţi în sângele unui bolnav în timpul unei boli ca lupusul eritematos diseminat sau în timpul unei alergii.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Dr. Diana Ionescu: laserul în parodontoză și alte afecțiuni stomatologice