Radioimunologie

Tehnică de laborator care utili­zează compuşi radioactivi conjugaţi cu antigene în scopul dozării anticorpilor si in depistarea in a depista anticorpii prezenţi în sângele.

Radioimunologia a fost initial utilizata pentru dozarea hormonilor circulanţi si este utilizată si in depistarea anticorpilor prezenţi în sângele unui bolnav în timpul unei boli ca lupusul eritematos diseminat sau în timpul unei alergii.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.