Pseudokaposi

Afecţiune de origine vasculară care provoacă leziuni cu aspect şi structură asemănătoare celor ale leziunilor provocate de sarcomul lui Kaposi (cancer care afectează în principal subiecţii imunodeprimaţi şi atinge îndeosebi pielea sub forma unor plăci infiltrate roşii sau violet-purpurii).

Tratamentul constă, în contenţia (faşă sau ciorap elastic) sau într-o intervenţie chirurgicală (închiderea fistulei). Sunt posibile sechele (persistenţa leziunilor, dermita ocre a gambelor).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica