Point de cote

Durere localizată pe o parte a trunchiului ce survine cu ocazia unui efort ( la alergare), cauzată de o oboseală a muş­chilor peretelui trunchiului şi a diafragmului.

Durerea cu apariţie bruscă este amplasată în partea de sus a abdo­menului (în dreapta sau în stânga) si se poate intinde pe o perioada de câteva minute sau mai mult. Durerea scade in intensitate rapid  dacă subiectul respiră lent şi profund sau dacă apasă pe zona dureroasă aplecându-se în faţă.

Aparitia acestuia poate fi preintimpinat printr-o incalzire corespunzatoare, depunerea unui efort direct proportional cu nivelul antrenamentului cat si prin dozarea efortului (pastrarea unui ritm adecvat).   

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica