Plex

Reţea de filete nervoase sau de vase anastomozate (reunite între ele) în mod complex. Corpul uman cuprinde numeroase plexuri.

Afectiunile cele mai frecvente ale plexurilor sunt traumatismele, compresiile, tumorile şi efectele datorate radioterapiei si pot genera paralizii şi tulburări senzitive adesea dureroase. Fracturile de sacrum se  pot complică adesea cu leziuni ale plexului sacral.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica