Pleurodinie contagioasă (mialgie epidemică)

[mialgie epidermica]

Afecţiune virală caracterizată prin dureri ale toracelui.

Pleurodinia contagioasă este cauzată de un virus coxackie B si se propagă prin epidemii (frecventă vara, în America de Nord şi în ţările scandinavice )

Pleurodinia contagioasă debutează cu dureri intense la baza toracelui (pe o parte), jenă respiratorie, sughiţ, febră şi dureri de cap si se vindecă spontan în câteva zile.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Cel mai nou articol Video: