Pensare discala

Micsorarea înălţimii unui disc intervertebral (rol de amortizor între două platouri vertebrale).

O pensare discală este depistata in baza radografiei coloanei vertebrale.  O pensare discală poate fi localizata la nivel cervical, dorsal sau lombar, poate fi unică sau poate fi prezent la mai multe discuri.

In functie de cauza ce a dus la aparitia sa o pensare discală poate genera sau nu dureri in zona respectiva si poate duce la o scadere in inaltime a subiectului. Tratamentul este cel al bolii ce a dus la aparitia pensării discale.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.