Pensare discala

Micsorarea înălţimii unui disc intervertebral (rol de amortizor între două platouri vertebrale).

O pensare discală este depistata in baza radografiei coloanei vertebrale.  O pensare discală poate fi localizata la nivel cervical, dorsal sau lombar, poate fi unică sau poate fi prezent la mai multe discuri.

In functie de cauza ce a dus la aparitia sa o pensare discală poate genera sau nu dureri in zona respectiva si poate duce la o scadere in inaltime a subiectului. Tratamentul este cel al bolii ce a dus la aparitia pensării discale.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici