Pediculoza

Contaminare cu păduchi.

Infestarea cu păduchi este caracterizata printr-o mâncărime localizată şi prin apariţia la locul înţepăturilor a unui mic punct roşu înconjurat de un halou rozaliu şi uşor proeminent. Scărpinarea leziunilor antrenează o eroziune a pielii care poate să se infecteze şi să se acopere de cruste, în absenţa tratamentului pielea capata o culoare brună-albăstruie.

Tratamentul consta in folosirea unui pediculicid (pesticid împotriva păduchilor), o spălare cu săpun sau sampon nu au efect.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.