Parafimoza

Strangulare a bazei glandului penisului de un inel prepuţial prea strâmt.  Parafimoza este durerosa si provoacă edem al glandului penian care împiedică recalotarea, Ea este o complicaţie frecventă a fimozei.

Tratamentul constituie o urgenţă – într-o primă fază este posibil să se repună prepuţul la loc manual şi fără anestezice. Atunci când parafimoza datează de mai multe ore această reducere manuală este imposibilă si trebuie incizat inelul de strangulare a prepuţului.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică