Parafimoza

Strangulare a bazei glandului penisului de un inel prepuţial prea strâmt.  Parafimoza este durerosa si provoacă edem al glandului penian care împiedică recalotarea, Ea este o complicaţie frecventă a fimozei.

Tratamentul constituie o urgenţă – într-o primă fază este posibil să se repună prepuţul la loc manual şi fără anestezice. Atunci când parafimoza datează de mai multe ore această reducere manuală este imposibilă si trebuie incizat inelul de strangulare a prepuţului.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.