Meningocel

Proeminenţă a meningelor acoperită de piele, de-a curmezişul craniului sau rachisului, provocată de o malformaţie congenitală a coloanei vertebrale.

Meningocelul este una dintre formele de spina bifida (10% dintre cazuri) cauzate de o tulburare embriologică în cursul primelor 4 săptămâni de sarcină ce a dus la o închidere anormală sau incom­pletă a tubului neural (viitorul sistem nervos central).

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.