Marasm

Stare patologică provocată de un aport ener­getic insuficient, se instaleaza mai ales în stare endemică sau din cauza unui defect de absorbţie digestivă, a unei anorexii sau din cauza unei boli care provoacă o creştere foarte mare a consumului energetic (cancer în particular).

Marasmul se manifesta printr-o stare de slăbiciune fizică deosebită. Tratamentul constă într-o regandire a alimentatiei.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica