Limfangită

 Inflamaţie a vaselor limfatice, urmare a unei infecţii sau tumori.

Limfangită reticulara  – se manifesta printr-o induraţie eritematoasă (întăritură roşie) a pielii care înconjoară o leziune, dureroasă si însoţită de febră.

Limfangită tronculara – afectare a unui vas limfatic de calibru mare. Se manifesta printr-o induraţie eritematoasă care formează un placard roşu alungit. Induratia se propagă de la leziunea initiala la ganglionul cel mai apropiat, care se infectează (febra, senzatia de rau), se umflă şi devine sensibil.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Tags:
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica