Limfangiectazie

Dilatare zonala a vaselor limfatice, dobândită sau congenitală.

Limfangiectazie congenitală – data de o anomalie a vaselor limfatice, localizată mai ales la nivelul membrelor.Subiectul prezinta edeme tari (dau o dificultate la mers), pielea se îngroaşă si poate conduce la o suprainfecţie şi o limfangită (inflamaţia vaselor limfatice).

Limfangiectazie dobândită – data de un obstacol în canalele limfatice mari ce conduce la o dilatare în amonte a vaselor limfatice mici. 

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica