Leucokeratoza

Leziune benigna albicioasă sub formă de plăci cu o posibila hipertrofie a stratului cornos, care afecteaza mucosa, mai ales în gură pe faţa internă a obrajilor sau a buzelor ori pe limbă. 
 
Poate avea origine congenitala sau poate apare ca urmare a ticului de muşcăture a danturii, datorata unei proteze dentare prost adaptate, tabagism, unei afectiuni dermatologice (lichen) sau sifilisului. 
 
Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica