Intoxicaţii cu metale grele

Intoxicaţia cu metale grele este cauzată de acumularea de anumite metale în corp odată cu expunerea la alimente, apă, chimicale industriale şi alte surse în care se pot regăsi. Corpul nostru are nevoie de cantităţi mici de metale grele precum zinc, fier, cupru sau mangan, iar consumate în cantităţi mari pot fi periculoase pentru sănătate.

 

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Vezi Termeni medicali în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are