Disurie

Dificultate de a urina, cauzata de existenţa unui obstacol la evacuarea urinei ce poate duce la o golire incompletă (rămăşiţe vezicale după micţiune) si se manifestă prin micţiuni lente, în mai mulţi timpi, cu necesitatea de a forţa pentru evacuarea vezicii.

Cauzele obstructive cel mai frecvent ale disuriei sunt adenomul de prostată, scleroza colului vezical, îngustarea uretrei, hipertonia sfincterului striat .

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica