Dispepsie

Senzaţie de disconfort digestiv, prezent după masă, caracterizata de dureri abdominale, senzaţia de greutate si o digestie inceata.

Dispepsia poate reprezenta simptomul unei boli orga­nice (gastrită, tumoră, boală a intestinului subţire sau a colonului) sau este un simptom de natură funcţională de cauza necunoscuta.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.