Bazin

Complex osos ce alcătuieşte partea protectoare a abdomenului inferior, legat de coloana vertebrală şi membrele inferioare. Este format din oasele; ilion, ischion si pubis, articulate posterior de osul sacrum si lateral, în fiecare parte, de femur, prin articulaţia şoldului.

Cele mai des întâlnite afecţiuni şi afectări al acest nivel sunt: traumatisme (accidente prin cădere sau auto), fracturi, artite, artroze, afectari ale articulaţiei şoldului, osteite.

CSID.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de CSID.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt oferite spre folosire "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastat. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere.

Vezi în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Natalia Pavalachi Pittet, sexolog: Cum discutăm cu copiii și adolescenții despre sex