Bazin

Complex osos ce alcătuieşte partea protectoare a abdomenului inferior, legat de coloana vertebrală şi membrele inferioare. Este format din oasele; ilion, ischion si pubis, articulate posterior de osul sacrum si lateral, în fiecare parte, de femur, prin articulaţia şoldului.

Cele mai des întâlnite afecţiuni şi afectări al acest nivel sunt: traumatisme (accidente prin cădere sau auto), fracturi, artite, artroze, afectari ale articulaţiei şoldului, osteite.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.