Barbituric

Substanţă medicamentoasă utilizată în schema terapeutică a unor afecţiuni tip epilepsie sau într-o anumită fază a anesteziei. Efectul barbituricelor este acela de scăderea a activităţii sistemului nervos central. Efectele secundare, neplăcute, sunt: apariţia toleranţei, deci şi nevoia de a creşte doza, somnolenţă, scăderea tensiunii arteriale, anemie, reacţii pe piele, dureri de articulaţii şi interacţionează cu anumite medicamente cărora le scad eficacitatea.

De aceea recomandarea de administrare se face numai de către medic. Înainte de de administrate, la persoanele cu istoric alergic este necesară o testare a sensibilităţii, deoarece pot determina apariţia de reacţii alergice. Sunt contraindicate în sarcină, în perioada alăptării, afecţiuni tip insuficienţă respiratorie sau renală.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.