Anosmie

Lipsa simţului mirosului (scăderea simţului mirosului se numeşte hiposmie). Poate apărea brusc sau treptat, poate fi doar pentru anumite mirosuri. Cauzele sunt fie organize fie psihice, sau după administrarea unor medicamente.

În general, fiind în strânsă corelaţie cu simţul gustului, dacă gustul este păstrat, uneori lipsa mirosului nu este percepută imediat.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. SC TITLURI QUALITY S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.